Bestaat jouw baan over 5 jaar nog?

Het gaat snel. Technologie zorgt ervoor dat de wereld er straks compleet anders uitziet. Grote kans dat jouw werk ook onherkenbaar verandert. Banen verdwijnen en er komen nieuwe kansen bij. Nu is het moment om na te denken hoe jij je skills blijft upgraden.

Bekijk de video
Werken bij

Welkom in de wereld van Teqoia

Je bent hier met een reden. Je hebt een passie voor technologie en je wilt vooruit met je leven. Welke kant je ook op gaat, we bieden je een wereld aan nieuwe mogelijkheden. Van olie, gas en chemie tot civiel, machinebouw, voeding en farma. Waar ga jij je grenzen verleggen?

Lees verder

Het begint allemaal bij jou

Afwachten is geen optie. Jij moet de eerste stap zetten. Vanaf dag één nemen we je mee om te kijken waar jouw kansen liggen. Kun je aan de slag op projecten waar jij je happy bij voelt. Met alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Hoe groot je gaat worden, dat is aan jou.

Lees verder

Werken bij

Jouw toekomst

Groei mee met ons netwerk

Groeien doe je niet alleen. Je hebt anderen nodig om zelf vooruit te komen. Bij Teqoia maak je deel uit van een groep bevlogen specialisten, met een gedeelde passie voor technologie. Collega’s die je inspireren en hun kennis en relaties met je delen. Samen versterken we elkaar. En jou.

Jouw toekomst

Werk waar je beter van wordt

We weten wat er speelt in de wereld van technologie. En we hebben oog voor jouw persoonlijke ambities. Die matchen we op projecten die je carrière verder helpen. Met resultaten waar je later trots op terugkijkt. Jouw groei staat bij ons centraal.

Lees verder

Upgrade jezelf op de Teqoia Academy

Verandering is de enige constante. Daarom stimuleren we je om te blijven leren. Investeren we in relevante trainingen en opleidingen die je up-to-date houden of naar een volgend level brengen. Zodat je op langere termijn het beste uit jezelf kunt blijven halen. 

Lees verder

Teq talks

Werk verandert ingrijpend als gevolg van technologische ontwikkelingen. Onze specialisten en opdrachtgevers hebben daar dagelijks mee te maken. Lees hoe de wereld van techniek zich steeds weer opnieuw uitvindt.

Onderhoud wordt veiliger, beter en goedkoper met behulp van drones. Drones maken het mogelijk om uitgewerkte data te leveren in plaats van een verzameling foto's.
Willem Jan Boer, Dutch Drone Company
Lees meer Alle Teq talks
Teq talks

Blijf op de hoogte

De nieuwste Teq Talks meteen in je email? Vul je e-mailadres in en we sturen je mooie updates, nooit spam - dat beloven we.

Vacatures

We werken op bijzondere projecten voor bedrijven die ertoe doen. Heb jij een HBO-opleiding of denkniveau? De kans is groot dat jouw volgende uitdaging daar tussen zit.

Hengelo
HBO / Bachelor
Bouwkunde

Geïntereseerd in de vacature Lead Engineer Industriebouw? Lees meer!

Bouw en civiel

Hengelo
HBO / Bachelor
Bouwkunde

Geïntereseerd in de vacature Revit Structures Specialist? Lees meer!

Bouw en civiel

Brecht
HBO / Bachelor
Productie & onderhoud

Geïntereseerd in de vacature Medewerker Continuous Improvement? Lees meer!

Overig

Brecht
HBO / Bachelor
Procestechniek

Geïntereseerd in de vacature Process Engineer Packaging? Lees meer!

Overig

Delfzijl
HBO / Bachelor
Commercieel/Sales

Geïntereseerd in de vacature Key Account Manager? Lees meer!

Machinebouw