Welkom in de wereld van Teqoia

Wij werven en detacheren technisch specialisten op verschillende werk- en denkniveaus (mbo+, hbo en wo) voor bedrijven die actief zijn in onze werelden. Waar ga jij jouw grenzen verleggen?

Ga nu naar onze vacatures

Bouwen aan de toekomst

Het gaat snel. Technologie zorgt ervoor dat de wereld er straks compleet anders uitziet. Grote kans dat jouw werk ook onherkenbaar verandert. Banen verdwijnen en er komen nieuwe kansen bij. Nu is het moment om na te denken hoe jij je skills blijft upgraden. Wat Teqoia daarin kan betekenen? In onze video leggen we het uit!

Bekijk de video

Visie op de toekomst

Groei mee met Teqoia

Ons netwerk

Groeien doe je niet alleen. Je hebt anderen nodig om zelf vooruit te komen. Bij Teqoia maak je deel uit van een groep bevlogen specialisten met een gedeelde passie voor technologie. Collega’s die je inspireren en hun kennis en relaties met je delen. Samen versterken we elkaar. En jou.

Waarom Teqoia?

Vanaf je eerste stap krijg je bij Teqoia een vaste contactpersoon die je intake doet, waarmee je kunt sparren, die samen met jou mooie projecten vindt en meebouwt aan het verloop van je carrière. Kom je bij ons, dan zetten we in op mooie projecten die je verder helpen. Werk waar je gelukkig van wordt en waarmee je het beste uit jezelf kunt halen.

Lees meer Solliciteer bij Teqoia!

Introduce Your Specialist (En verdien € 1.000)

De techniek is een kleine wereld - een specialisten wereld. Netwerken behoort tot de orde van de dag. Veelal leer je mensen echt kennen in het heetst van de strijd. Tijdens de oplevering van een nieuw bouw project. Of een industriële stop. Samenwerking is dan alles, waardoor je veel over elkaars plus- en minpunten te weten komt.

Lees meer »

Sinds 2018 zijn wij Teqoia

Maar waar komen we vandaan?

Om de krachten te kunnen bundelen en de juiste service te kunnen bieden aan jou als technisch specialist, zijn wij sinds begin 2018 Teqoia.

Onze roots liggen echter dieper. Teqoia is namelijk ontstaan door een samenvoeging van voormalig technisch bemiddelingsbureaus Isoper Engineering Services, Nova Engineering, Primat Technische Professionals en Nova IT Solutions. Een verhaal dat verteld moet worden!

Lees verder

Onze historie

TEQ Talks

Werk verandert ingrijpend als gevolg van technologische ontwikkelingen. Onze specialisten en opdrachtgevers hebben daar dagelijks mee te maken. Lees hoe de wereld van techniek zich steeds weer opnieuw uitvindt.

Alle beschikbare TEQ Talks

TEQ Talks

Bij Teqoia worden we gedreven door veranderingen als de energietransitie. We weten exact waar technici tegenaan gaan lopen en we zullen er dan ook alles aan doen om hun vaardigheden te bekwamen en ze klaar te maken voor de toekomst. Een zonnige toekomst. Lees er alles over in deze TEQ Talk.

Lees meer »

Quick search

Vacatures

We werken op bijzondere projecten voor bedrijven die ertoe doen. Heb jij een mbo+, hbo/bachelor of wo/master-opleiding of denkniveau? De kans is groot dat jouw volgende uitdaging daar tussen zit.

Lillo
WO / Master
Procestechniek

Geïntereseerd in de vacature Senior Project Manager? Lees meer!

Olie & Gasindustrie

Zeeland
MBO 4 / A2
Administratief

Geïntereseerd in de vacature Administratief medewerk(st)er? Lees meer!

Olie & Gasindustrie

Geel
MBO 4 / A2
HSE

Geïntereseerd in de vacature Projectlead opvolgacties HAZOP (part of full-time)? Lees meer!

Petrochemie

vacature HR Manager

Barendrecht Barendrecht
Barendrecht
HBO / Bachelor
Diversen

Geïntereseerd in de vacature HR Manager? Lees meer!

Advies

Lillo
WO / Master
Civiele techniek

Geïntereseerd in de vacature Civil Engineer? Lees meer!

Olie & Gasindustrie