Wij zijn Teqoia en we detacheren technische specialisten in zeven branches, in Nederland en België. Van veelbelovend talent tot ervaren professionals.

Zoek vacature

Onze opdrachtgevers

Think hard. Work smart.

Wij geloven in de combinatie van denkvermogen én uitvoeringskracht. Het is essentieel dat in elke branche innovatief denken wordt gekoppeld aan een gestroomlijnde uitvoering. Dat kenmerkt onze mentaliteit en ambitie.

Kom je bij ons werken, dan verrijken we je CV en helpen we je verder met werk waar je mooie resultaten kunt boeken. Projecten die het verschil maken, waar je persoonlijk van kunt groeien en waarmee je het beste uit jezelf kunt halen. Als technisch specialist is het belangrijk om jezelf voortdurend te blijven herontdekken. Wij bieden je alle mogelijkheden. Want we vinden het belangrijk dat jij mee ontwikkelt met de wereld van techniek.

Teqoia in cijfers

0

collegas

0

klanten

0

omzet

0

branches

0

landen

Wat je van ons kunt verwachten

TEQOIA icon

Persoonlijke groei

We staan voor persoonlijke groet en stellen de mens voorop. Je kunt bij ons werken aan je vaardigheden; technisch, software-matig, of qua soft skills. Zo ga je mee met de tijd. Een periode als Teqoiaan zal je daardoor altijd bijblijven

TEQOIA icon

Partnerschap

We zijn met onze expertise een partner voor technisch specialisten. We denken mee met je carriereplanning en zullen je ontlasten in al de randzaken. We adviseren je in de te volgen route naar een nieuw technisch project. We helpen je om dit een succesvolle periode te maken!

TEQOIA icon

Passie voor techniek

We hebben een frisse blik op de techniek en zijn gedreven door veranderingen die plaatsvinden in onze technische branches. Daardoor hebben we een goed beeld bij de uitdagingen die jij als technisch specialist ervaart.

Vacatures

We werken op bijzondere projecten voor bedrijven die ertoe doen. Heb jij een mbo+, hbo/bachelor of wo/master-opleiding of denkniveau? De kans is groot dat jouw volgende uitdaging daar tussen zit.

Tilburg
Middelbare school
Adviseur

Geïntereseerd in de vacature Adviseur Bodem? Lees meer!

Ingenieursbureaus

vacature Technisch Tekenaar Steigerbouw

's-Hertogenbosch 's-Hertogenbosch
's-Hertogenbosch
HBO
Tekenaar

Geïntereseerd in de vacature Technisch Tekenaar Steigerbouw? Lees meer!

Aannemer (toeleveranciers)

Eindhoven
MBO
Werkvoorbereider

Geïntereseerd in de vacature Werkvoorbereider Bouw? Lees meer!

Aannemer (toeleveranciers)

Eindhoven
MBO
Calculator

Geïntereseerd in de vacature Civiel Calculator Infra? Lees meer!

Aannemer (toeleveranciers)

Den Bosch
HBO
Constructeur

Geïntereseerd in de vacature Junior Bouwkundig Constructeur? Lees meer!

Ingenieursbureaus