Welkom in de wereld van Teqoia

Wij werven en detacheren technisch specialisten op verschillende werk- en denkniveaus (mbo+, hbo en wo) voor bedrijven die actief zijn in onze werelden. Waar ga jij jouw grenzen verleggen?

Ga nu naar onze vacatures

Bouwen aan de toekomst

Het gaat snel. Technologie zorgt ervoor dat de wereld er straks compleet anders uitziet. Grote kans dat jouw werk ook onherkenbaar verandert. Banen verdwijnen en er komen nieuwe kansen bij. Nu is het moment om na te denken hoe jij je skills blijft upgraden. Wat Teqoia daarin kan betekenen? In onze video leggen we het uit!

Bekijk de video

Visie op de toekomst

Groei mee met Teqoia

Ons netwerk

Groeien doe je niet alleen. Je hebt anderen nodig om zelf vooruit te komen. Bij Teqoia maak je deel uit van een groep bevlogen specialisten met een gedeelde passie voor technologie. Collega’s die je inspireren en hun kennis en relaties met je delen. Samen versterken we elkaar. En jou.

Het begint bij jou

Vanaf je eerste stap krijg je bij Teqoia een vaste contactpersoon die je intake doet, waarmee je kunt sparren, die samen met jou mooie projecten vindt en meebouwt aan het verloop van je carrière. Kom je bij ons, dan zetten we in op mooie projecten die je verder helpen. Werk waar je gelukkig van wordt en waarmee je het beste uit jezelf kunt halen.

Lees verder Kom bij ons!

Upgrade jezelf op de Teqoia Academy

Verandering is de enige constante. Daarom stimuleren we je om te blijven leren. Investeren we in relevante trainingen en opleidingen die je up-to-date houden of naar een volgend level brengen. Zodat je op langere termijn het beste uit jezelf kunt blijven halen. 

Lees verder

Als Teqoia de toekomst in

Maar waar komen we vandaan?

Om de krachten te kunnen bundelen en de juiste service te kunnen bieden aan jou als technisch specialist, zijn wij sinds begin 2018 Teqoia.

Onze roots liggen echter dieper. Teqoia is namelijk ontstaan door een samenvoeging van voormalig technisch bemiddelingsbureaus Isoper Engineering Services, Nova Engineering, Primat Technische Professionals en Nova IT Solutions. Een verhaal dat verteld moet worden!

Lees verder

Onze historie

TEQ Talks

Werk verandert ingrijpend als gevolg van technologische ontwikkelingen. Onze specialisten en opdrachtgevers hebben daar dagelijks mee te maken. Lees hoe de wereld van techniek zich steeds weer opnieuw uitvindt.

Alle beschikbare TEQ Talks
Onderhoud wordt veiliger, beter en goedkoper met behulp van drones. Drones maken het mogelijk om uitgewerkte data te leveren in plaats van een verzameling foto's.
Willem Jan Boer, Dutch Drone Company
Lees meer

Ontvang de nieuwste updates!

Gelijk op de hoogte van de nieuwste innovaties in jouw branche? In onze TEQ Talks worden technologische hoogstandjes van nu en de toekomst behandeld. Schrijf je nu in om ze gelijk te ontvangen bij publicatie.

Bij inschrijving voor de TEQ talks ontvang je ze conform de privacy statement van Teqoia. Lees deze gerust door. 

TEQ Talks

Quick search

Vacatures

We werken op bijzondere projecten voor bedrijven die ertoe doen. Heb jij een mbo+, hbo/bachelor of wo/master-opleiding of denkniveau? De kans is groot dat jouw volgende uitdaging daar tussen zit.

Oldenzaal
MBO 4 / A2
Werktuigbouwkunde

Geïntereseerd in de vacature Sales Engineer / Tekenaar? Lees meer!

Machinebouw

vacature BIM Modelleur Bouw

Gorinchem Gorinchem
Gorinchem
HBO / Bachelor
Bouwkunde

Geïntereseerd in de vacature BIM Modelleur Bouw? Lees meer!

Bouw en civiel

Dordrecht
HBO / Bachelor
Bouwkunde

Geïntereseerd in de vacature Werkvoorbereider Bouw? Lees meer!

Bouw en civiel

Breda
HBO / Bachelor
ICT

Geïntereseerd in de vacature Technisch applicatiebeheerder? Lees meer!

ICT

Zwijndrecht
MBO 4 / A2
Installatietechniek

Geïntereseerd in de vacature Projectcoördinator Installatietechniek? Lees meer!

Overig