Bestaat jouw baan over 5 jaar nog?

Het gaat snel. Technologie zorgt ervoor dat de wereld er straks compleet anders uitziet. Grote kans dat jouw werk ook onherkenbaar verandert. Banen verdwijnen en er komen nieuwe kansen bij. Nu is het moment om na te denken hoe jij je skills blijft upgraden.

Bekijk de video
Werken bij

Welkom in de wereld van Teqoia

Je bent hier met een reden. Je hebt een passie voor technologie en je wilt vooruit met je leven. Welke kant je ook op gaat, we bieden je een wereld aan nieuwe mogelijkheden. Van olie, gas en chemie tot civiel, machinebouw, voeding en farma. Waar ga jij je grenzen verleggen?

Lees verder

Het begint allemaal bij jou

Afwachten is geen optie. Jij moet de eerste stap zetten. Vanaf dag één nemen we je mee om te kijken waar jouw kansen liggen. Kun je aan de slag op projecten waar jij je happy bij voelt. Met alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Hoe groot je gaat worden, dat is aan jou.

Lees verder

Werken bij

Jouw toekomst

Groei mee met ons netwerk

Groeien doe je niet alleen. Je hebt anderen nodig om zelf vooruit te komen. Bij Teqoia maak je deel uit van een groep bevlogen specialisten, met een gedeelde passie voor technologie. Collega’s die je inspireren en hun kennis en relaties met je delen. Samen versterken we elkaar. En jou.

Jouw toekomst

Werk waar je beter van wordt

We weten wat er speelt in de wereld van technologie. En we hebben oog voor jouw persoonlijke ambities. Die matchen we op projecten die je carrière verder helpen. Met resultaten waar je later trots op terugkijkt. Jouw groei staat bij ons centraal.

Lees verder

Upgrade jezelf op de Teqoia Academy

Verandering is de enige constante. Daarom stimuleren we je om te blijven leren. Investeren we in relevante trainingen en opleidingen die je up-to-date houden of naar een volgend level brengen. Zodat je op langere termijn het beste uit jezelf kunt blijven halen. 

Lees verder

Teq talks

Werk verandert ingrijpend als gevolg van technologische ontwikkelingen. Onze specialisten en opdrachtgevers hebben daar dagelijks mee te maken. Lees hoe de wereld van techniek zich steeds weer opnieuw uitvindt.

BIM-modelleren is virtueel bouwen: een compleet 3D model, voordat er echt gebouwd wordt.
Dennes van der Kleij, BIM modelleur
Lees meer Alle Teq talks
Teq talks

Blijf op de hoogte

De nieuwste Teq Talks meteen in je email? Vul je e-mailadres in en we sturen je mooie updates, nooit spam - dat beloven we.

Vacatures

We werken op bijzondere projecten voor bedrijven die ertoe doen. Heb jij een HBO-opleiding of denkniveau? De kans is groot dat jouw volgende uitdaging daar tussen zit.

Zaandam
HBO / Bachelor
Mechanical

Geïntereseerd in de vacature Project Engineer Werktuigbouw? Lees meer!

Olie & Gasindustrie

vacature Constructief tekenaar bouw

Westerhaar-Vriezenveensewijk Westerhaar-Vriezenveensewijk
Westerhaar-Vriezenveensewijk
MBO 4 / A2
Bouwkunde

Geïntereseerd in de vacature Constructief tekenaar bouw? Lees meer!

Bouw en civiel

Eindhoven
HBO / Associate degree
Civiele techniek

Geïntereseerd in de vacature Divisiemanager Milieu en Omgeving? Lees meer!

Bouw en civiel

Amsterdam
MBO 4 / A2
Civiele techniek

Geïntereseerd in de vacature Beheerder Civiele Kunstwerken? Lees meer!

Bouw en civiel

Rotterdam
MBO 4 / A2
Civiele techniek

Geïntereseerd in de vacature Werkvoorbereider Infra Projecten? Lees meer!

Bouw en civiel