Welkom bij Teqoia!

Wij zijn Teqoia en we detacheren technische specialisten in zeven branches. Zowel veelbelovend jong talent, soms rechtstreeks van de TU, tot ervaren professionals die hun sporen ruimschoots verdiend hebben.

Ga nu naar onze vacatures

Think hard. Work smart.

We willen als Teqoia bekend staan door wat we toevoegen aan de performance van onze opdrachtgevers. We geloven heilig in de combinatie van denkvermogen én uitvoeringskracht. Het is essentieel dat in elke branche, op elk niveau innovatief denken wordt gekoppeld aan een gestroomlijnde uitvoering. Goede ideeën zijn immers zinloos zonder een strakke implementatie. Die gedachte kenmerkt onze mentaliteit en ambitie.

Samengevat in: Think hard. Work smart.
Alleen als ons “verhaal” in praktijk wordt gebracht, zijn optimale prestaties het gevolg.

Bekijk de video

De route naar optimale prestaties

Samen bouwen

Vanaf het eerste moment krijg je bij Teqoia een contactpersoon, gespecialiseerd in jouw technische branche. Die met jou een interview doet, waarmee je kunt sparren en die met je meedenkt richting de toekomst. Kom je bij ons, dan verrijken we je CV en helpen we je verder met werk waar je mooie resultaten kunt boeken. Door middel van slim denken en strak realiseren werk je aan de projecten van morgen. Projecten die het verschil maken, waar je persoonlijk van kunt groeien en waarmee je het beste uit jezelf kunt halen. 

Ben je klaar met het project waar we je op gedetacheerd hebben of ben je toe aan een switch? We denken als partner mee om deze nieuwe stap te realiseren. Alles voor jouw ontwikkeling als technisch specialist.

Lees alles over jouw toekomst bij Teqoia

Ontwikkeling

Jouw toekomst

Het gaat snel. Technologie zorgt ervoor dat de wereld er compleet anders uit gaat zien. Grote kans dat jouw werk onherkenbaar verandert. Automatisering, technische ontwikkeling en verduurzaming zorgen voor vele nieuwe kansen. Hoe die er precies uit gaan zien, is lastig te zeggen. Afwachten is geen optie, als technisch specialist is het belangrijk om jezelf voortdurend te blijven herontdekken. Wij bieden je alle mogelijkheden. Want we vinden het belangrijk dat jij mee ontwikkelt met de wereld van techniek.

Teqoia staat dan ook voor :

Zet jouw netwerk voor je in!

De techniek is een kleine wereld - een specialisten wereld. Netwerken behoort tot de orde van de dag. Veelal leer je mensen echt kennen in het heetst van de strijd. Tijdens de oplevering van een nieuw bouwproject. Of een industriële stop. Samenwerking is dan alles, waardoor je veel te weten komt over elkaars plus- en minpunten.

Help (oud) collega's, technische vrienden of kennissen, aan een uitdagende carriere-stap of (tijdelijk) nieuw project bij Teqoia.

Tegen een grote vergoeding!

Lees meer »

Zet je netwerk in!

TEQ Talks

Werk verandert ingrijpend als gevolg van technologische ontwikkelingen. Onze specialisten en opdrachtgevers hebben daar dagelijks mee te maken. Lees hoe de wereld van techniek zich steeds weer opnieuw uitvindt.

Alle beschikbare TEQ Talks

Download TEQ Book!

Techniek verandert de wereld. En je loopbaan. In deze editie van TEQ Book gaan we dieper in op onderwerpen die in het middelpunt van technische innovatie staan. Zo analyseren we de wereldwijde transitie naar een lagere CO2-uitstoot en zoeken we uit hoe de ontwikkelingen in machine vision en deep learning ertoe leiden dat fabrieksrobots heel anders zullen gaan werken. Door middel van virtual reality krijgen bezoekers toegang tot bouwwerken die normaal onbereikbaar zijn. En zelfsturende schepen zullen het werk in de haven en de scheepsbouw compleet veranderen.

Download!

COVID-19 (Coronavirus)

Aangepaste werkwijze wegens COVID-19 (Coronavirus)

Het Coronavirus heeft inmiddels veel gevolgen voor ons land. De overheid heeft opgeroepen om sociale contacten zo veel mogelijk te beperken en vraagt iedereen om, indien mogelijk, zo veel mogelijk thuis te werken. Bij Teqoia nemen wij deze maatregelen uiterst serieus. Om die reden werken veel van onze collega’s momenteel vanuit huis. Zo kunnen we het verspreiden van het virus beperken, maar tegelijkertijd toch specialisten verder helpen aan een baan in de techniek en opdrachtgevers helpen met de juiste match.

Al onze fysieke afspraken zijn omgezet naar digitale afspraken. Dit betekent dat er telefonische of videogesprekken zullen plaats vinden. Bij videogesprekken maken we gebruik van bekende systemen zoals Whatsapp of Facetime. We zullen in ieder geval elk moment bereikbaar zijn om al je vragen te beantwoorden. Denk hierbij aan vragen over je werk, nieuwe uitdagingen of wanneer je op zoek bent naar nieuwe technische specialisten.

Aan al onze specialisten vragen wij om de regels van de opdrachtgever te volgen. Indien er aanvullende vragen zijn, staat jouw vaste contactpersoon bij Teqoia voor je klaar.

We zijn een partner van onze opdrachtgevers en denken graag mee om uit elke situatie het optimale te halen. Het is een moeilijke tijd waar we samen doorheen moeten en voor elkaar klaar zullen staan.

Wij zullen ons iedere dag blijven inzetten voor opdrachtgevers en specialisten.

Teqoia B.V.

Vacatures

We werken op bijzondere projecten voor bedrijven die ertoe doen. Heb jij een mbo+, hbo/bachelor of wo/master-opleiding of denkniveau? De kans is groot dat jouw volgende uitdaging daar tussen zit.

Amersfoort
MBO 4 / A2
Werktuigbouwkunde

Geïntereseerd in de vacature BIM Modelleur W (Utiliteit)? Lees meer!

Installatie

Barendrecht
MBO 4 / A2
Civiele techniek

Geïntereseerd in de vacature Toezichthouder Civiele Techniek? Lees meer!

Bouw en civiel

Tilburg
MBO 4 / A2
Industriële Automatisering

Geïntereseerd in de vacature Hardware Engineer? Lees meer!

Machinebouw

Eindhoven
WO / Master
Industriële Automatisering

Geïntereseerd in de vacature Embedded Software Engineer? Lees meer!

Installatie

Den Bosch
HBO / Associate degree
Installatietechniek

Geïntereseerd in de vacature Projectleider W-Installaties? Lees meer!

Installatie