TEQOIA

Welkom in de IT branche

IT

Uitdagende opdrachten en technieken.
Ontwikkel je vaardigheden aan de IT Academy.

Bekijk de vacatures

Maak het verschil

Maak het verschil

Digitale transformatie

De digitale transformatie voltrekt zich in een razend tempo. De cloud staat aan de basis van een alsmaar toenemende connectiviteit. Ontwikkelingen als software defined networking, het Internet of Things en kunstmatige intelligentie zijn hard op weg om mainstream te worden.

Overal ter wereld doen organisaties een beroep op technologie om hun klanten beter en efficiënter te bedienen. De vraag is hoe je daar tastbare voordelen uit kunt halen, zonder de complexiteit te vergroten. En hoe neem je eindgebruikers mee in een snel veranderende wereld? Als IT-specialist heb je daarbij een rol van betekenis. Of je nu meehelpt bij het opzetten van een wereldwijd datanetwerk, support levert, visualisaties en dashboards ontwikkelt die voortgang van de bedrijfsvoering inzichtelijk maken of een beveiligde omgeving bouwt. IT specialisten, dev-ops engineers, projectleiders, technisch consultants en data architecten kunnen bij ons het verschil maken.

Solliciteer direct!

Jouw IT carriere

Jouw carriere

Een carriere bij Teqoia blijft je altijd bij. Als onderdeel van TecqGroep zijn we in heel Nederland actief en hebben wij een goede reputatie opgebouwd. Een reputatie van sterke werkgever voor jou als IT specialist.

Die reputatie hebben wij opgebouwd door steeds weer de juiste projecten te bieden. We staan voor persoonlijke groei, wat bij ons betekent dat we je continu willen laten door ontwikkelen. Door middel van trainingen, cursussen en opleidingen aan de Teqoia Academy. Maar ook door middel van gericht carriere-advies.

Wij vinden dat je moet genieten van het werk wat je doet. Een boeiende IT opdracht staat daarbij altijd voorop. Daar zullen we altijd naar streven vanuit onze rol. Daarnaast bieden we je ook andere voordelen; zoals moderne primaire en secudaire voorwaarden - ervoor bedoeld om jou als IT-professional in het zonnetje te zetten. Alles is erop gericht om jou de juiste richting te geven in je carriere. Zo helpen we jou je CV verder uit te bouwen richting een mooie toekomst.

Start nu jouw carriere bij Teqoia

Wordt IT specialist

Als specialist bij Teqoia ben je tevens ook ambassadeur van ons bedrijf. Je bent bij ons in dienst, waarbij je projecten gaat doen bij onze opdrachtgevers. Wij zorgen ervoor dat je de juiste handvatten hebt om succesvol te kunnen zijn in je werk. Alles is erop gericht om jou de juiste richting te geven in je carrière. Er wordt een grote mate van zelfstandigheid van je verwacht, maar dat is gezien jouw passie voor techniek geen enkel probleem.

In de IT sector hebben we op dit moment veel vacatures openstaan. Enkele van deze vacatures hebben wij voor jou uitgelicht: zogenaamde "specialist vacatures". Deze staan hieronder vemeld. Neem ze gerust eens door en maak vandaag nog de stap.

Vacatures in de IT

We werken op bijzondere projecten voor bedrijven die ertoe doen. Heb jij een MBO+- / HBO-opleiding of denkniveau in de IT? De kans is groot dat jouw volgende uitdaging daar tussen zit.

vacature DevOps Consultant

Eindhoven Eindhoven
Eindhoven
HBO / Associate degree
ICT

Geïntereseerd in de vacature DevOps Consultant? Lees meer!

ICT

Eindhoven
HBO / Associate degree
ICT

Geïntereseerd in de vacature Cloud Consultant (Azure, AWS)? Lees meer!

ICT

vacature Linux Consultant

Eindhoven Eindhoven
Eindhoven
HBO / Associate degree
ICT

Geïntereseerd in de vacature Linux Consultant? Lees meer!

ICT

vacature Netwerkbeheerder

Eindhoven Eindhoven
Eindhoven
HBO / Associate degree
ICT

Geïntereseerd in de vacature Netwerkbeheerder? Lees meer!

ICT