Specialist in
bouw & civiele techniek

Welkom...

...in een wereld waarin CO2 neutraal bouwen met ‘slimme’ materialen en minder verbruik van energie steeds meer in de spotlight komen te staan. Wordt dit straks een integraal systeem met de slimme stad? Het maakt projecten complexer met steeds meer stakeholders en wisselende belangen. Vertrouwen en open samenwerking zijn cruciaal om het proces te beheren, te versnellen en kosten te reduceren. Van opdrachtgever tot opdrachtnemer: iedereen is verbonden als schakel van de keten. 

Specialist in de wereld van Bouw & Civiele Techniek.

Of het nu innovatief contract, een RAW bestek, een BIM ontwerp of een bouwkundige inspectie betreft, wij hebben de specialisten voor ons werken die samen met u het project tot een succes maken. Teqoia heeft onder meer specialisten werkzaam binnen de Uitvoering, Werkvoorbereiding (RAW/ UAV-GC), Integraal Project Management (IPM), Directievoering en toezicht. We zijn actief bij ingenieursbureaus, aannemers en binnen de overheid, waaronder gemeenten, waterschappen, provincies, omgevingsdiensten en de rijksoverheid. Met ons uitgebreide netwerk van zéér gedreven en hoogopgeleide professionals weten wij uw vacatures met succes te vervullen.

Vacatures

We werken op bijzondere projecten voor bedrijven die ertoe doen. Heb jij een HBO-opleiding of denkniveau? De kans is groot dat jouw volgende uitdaging daar tussen zit.

Amsterdam
MBO 4 / A2
Procestechniek

Geïntereseerd in de vacature Document Administrator? Lees meer!

Bouw en civiel

vacature BIM Modelleur

Amsterdam Amsterdam
Amsterdam
HBO / Associate degree
Bouwkunde

Geïntereseerd in de vacature BIM Modelleur? Lees meer!

Bouw en civiel

Rotterdam
MBO 4 / A2
Elektrotechniek

Geïntereseerd in de vacature Engineer Fire Safety? Lees meer!

Bouw en civiel

Rotterdam
MBO 4 / A2
Civiele techniek

Geïntereseerd in de vacature Directievoerder Civiele Techniek? Lees meer!

Bouw en civiel

Tilburg
HBO / Bachelor
Civiele techniek

Geïntereseerd in de vacature Adviseur Bodem? Lees meer!

Bouw en civiel