Specialist in
voeding, chemie en farmaceutische industrie

Werken in de chemie, voeding en farmaceutische industrie

De sectoren chemie, voeding en de farmaceutische industrie brengen een enorme verscheidenheid aan banen met zich mee. Het begint bij de globale uitdaging waarin grondstoffen schaarser worden en moeilijker te winnen. Daarmee verandert onze kijk op duurzaamheid. Afbreekbaarheid is niet langer het enige streven. De nadruk ligt op een spaarzame omgang met hergebruik van materialen. En dat biedt mooie kansen voor de wereld van chemie, voeding en farma. Hoe kun je productieprocessen aanpassen, zodat ze bijdragen aan de circulaire economie? Hoe maak je betere producten, met zo min mogelijk belasting voor het milieu? Het antwoord op deze, en vele andere, vraagstukken in de chemie, voeding en farmacautische industrie lost Teqoia graag samen met u op.

Specialist in de wereld van chemie, voeding en farma.

Teqoia heeft in haar dertigjarige bestaan een groot netwerk van specialisten opgebouwd waardoor er snel en adequaat ingespeeld kan worden op uw behoefte. De toegevoegde waarde van Teqoia gaat verder dan alleen consultancy. U kunt rekenen op een vaste partner voor de volledige engineering life cycle. Toename in workload, nieuwe investerings- en onderhoudsprojecten zorgen voor heel wat druk – op uw middelen, uw planning, uw medewerkers. Gelukkig kunt u dan op Teqoia en haar specialisten rekenen.

Vacatures farmaceutische industrie, chemie of voeding

Op zoek naar vacatures in de farmaceutische industrie, chemie of voeding? We werken op bijzondere projecten voor bedrijven in deze sectoren die ertoe doen. Heb jij een HBO-opleiding of denkniveau? De kans is groot dat jouw volgende uitdaging daar tussen zit.

Er zijn geen vacatures gevonden die voldoen aan je zoekopdracht.

Probeer een nieuwe zoekopdracht of maak een job alert aan en krijg automatisch nieuwe vacatures in je mailbox!