Specialist in
chemie, voeding en farma

Welkom...

...bij globale uitdaging waarin grondstoffen schaarser worden en moeilijker te winnen. Daarmee verandert onze kijk op duurzaamheid. Afbreekbaarheid is niet langer het enige streven, de nadruk ligt op een spaarzame omgang met hergebruik van materialen. En dat biedt mooie kansen voor de wereld van voeding en farma. Hoe kun je productieprocessen aanpassen, zodat ze bijdragen aan de circulaire economie? Hoe maak je betere producten, met zo min mogelijk belasting voor het milieu? Het antwoord op deze, en vele andere, vraagstukken lost Teqoia graag samen met u op.

Specialist in de wereld van chemie, voeding en farma.

Teqoia heeft in haar dertigjarige bestaan een groot netwerk van specialisten opgebouwd waardoor er snel en adequaat ingespeeld kan worden op uw behoefte. De toegevoegde waarde van Teqoia gaat verder dan alleen consultancy. U kunt rekenen op een vaste partner voor de volledige engineering life cycle. Toename in workload, nieuwe investerings- en onderhoudsprojecten zorgen voor heel wat druk – op uw middelen, uw planning, uw medewerkers. Gelukkig kunt u dan op Teqoia en haar specialisten rekenen.

Vacatures

We werken op bijzondere projecten voor bedrijven die ertoe doen. Heb jij een HBO-opleiding of denkniveau? De kans is groot dat jouw volgende uitdaging daar tussen zit.

vacature Senior MES Engineer

regio Antwerpen regio Antwerpen
regio Antwerpen
WO / Master
Machinebouw

Geïntereseerd in de vacature Senior MES Engineer? Lees meer!

Voeding

Elsloo
HBO / Associate degree
Mechanical

Geïntereseerd in de vacature constructief tekenaar - modelleur? Lees meer!

Voeding

vacature Project Engineer

Lichtenvoorde Lichtenvoorde
Lichtenvoorde
HBO / Associate degree
Werktuigbouwkunde

Geïntereseerd in de vacature Project Engineer? Lees meer!

Voeding