Specialistische vacatures
installatietechniek

Werken in de installatietechniek

Overweeg je om te gaan werken in de installatietechniek? Installatietechniek vind je letterlijk overal. De toepasbaarheid van het vak is vooral terug te vinden binnen de woningbouw, utiliteit en industrie. Onze specialisten werken zowel binnen de openbare ruimtes (OV/VRI) als bij grote ziekenhuis en complexe utilitaire en industriële vraagstukken. Onze specialisten houden zich bezig vanaf het voorlopig ontwerp tot aan de oplevering en de nazorg (het onderhoud).

Wat is installatietechniek precies?

In de installatietechniek worden elektro-, werktuigbouwkundige en koeltechnische onderdelen samengesteld tot een funtioneel geheel. Je staat er misschien niet meer zo vaak bij stil, maar installatietechniek komt heel veel voor in ons dagelijks leven. Je vindt technische installaties in ons werk en in ons privéleven. Het is dan ook een enorm breed vakgebied, waar enorm veel kansen en uitdagingen liggen. Heb jij HBO werk- en denkniveau? En wil je aan de slag als BIM modelleur in de installatietechniek of ligt jouw passie meer bij een functie als Engineer? Neem een kijkje in onze vacatures installatietechniek.

Specialist in de wereld van installatietechniek.

Teqoia gaat verder dan alleen consultancy. U kunt rekenen op een vaste partner voor de volledige engineering life cycle. Toename in workload, nieuwe investerings- en onderhoudsprojecten zorgen voor heel wat druk – op uw middelen, uw planning, uw medewerkers. Gelukkig kunt u dan op Teqoia en haar specialisten rekenen. Onze specialisten worden door ons permanent gevolgd, begeleid en opgeleid. En van dat lange partnership geniet u mee.

Vacatures installatietechniek

Op zoek naar vacatures in de installatietechniek? We werken op bijzondere projecten voor bedrijven die ertoe doen. Heb jij een HBO-opleiding of denkniveau? De kans is groot dat jouw volgende uitdaging daar tussen zit.

Er zijn geen vacatures gevonden die voldoen aan je zoekopdracht.

Probeer een nieuwe zoekopdracht of maak een job alert aan en krijg automatisch nieuwe vacatures in je mailbox!