TEQOIA

Welkom in de installatiebranche!

Installatietechniek

Welkom in de installatiebranche!
Teqoia helpt je meegroeien met deze dynamische wereld.

Bekijk de vacatures!

Bijdragen aan een betere leefomgeving

Slimme gebouwen en intelligente infrastructuur bepalen hoe onze wereld eruit gaat zien. En installatietechniek is de basis waarop we die wereld bouwen.

Nieuwe technologie en slim materiaalgebruik maken het mogelijk om gebouwen volledig klimaatneutraal te maken. En bij te dragen aan een gezonde, comfortabele en veilige leefomgeving. De mogelijkheden zijn eindeloos. The Internet of Things en Big Data zorgen voor steeds weer nieuwe toepassingen die de verwachtingen van opdrachtgevers overtreffen. Of je nu betrokken bent bij de bouw van het eerste C02-negatieve schoolgebouw van Europa. De installatie van groene gevels en zonneschoorstenen. Of een waternet dat zelf problemen signaleert, voordat ze plaatsvinden. Als medewerker van Teqoia in de installatietechniek ga je boeiende tijden tegemoet. Wij zorgen ervoor dat je werkt aan de meest innovatieve projecten!

Solliciteer direct!

Een branche met veel gezichten

Teqoia zet groots in op de wereld van installatietechniek. Door ons netwerk voor jou in te zetten weten we je altijd weer te koppelen aan vooraanstaande projecten.

Je zult werken aan innovatieve projecten in de woningbouw of utiliteitsbouw. Denk aan kantoorpanden, ziekenhuizen, winkelcentra, voetbalstadions of woontorens. Plekken waar veel mensen gebruik van maken. Ook plekken waar een grote technische uitdaging ligt. Zo is duurzaam bouwen geen toekomst meer, maar het heden. Duurzame gebouwen zijn toekomstbestendig, waardevast, hebben een lage of geen CO2 uitstoot, lage energiekosten en een hoog comfort. Teqoia helpt jou bij een carriere in deze uitdagende branche! 

Ontdek de mogelijkheden

Carrière in de installatiewereld

Als specialist bij Teqoia ben je tevens ook ambassadeur van ons bedrijf. Je bent bij ons in dienst, waarbij je projecten gaat doen bij onze opdrachtgevers. Wij zorgen ervoor dat je de juiste handvatten hebt om succesvol te kunnen zijn in je werk. Alles is erop gericht om jou de juiste richting te geven in je carrière. Er wordt een grote mate van zelfstandigheid van je verwacht, maar dat is gezien jouw passie voor techniek geen enkel probleem.

In de installatiewereld hebben we op dit moment veel vacatures openstaan. Enkele van deze vacatures hebben wij voor jou uitgelicht: zogenaamde "specialist vacatures". Deze staan hieronder vemeld. Neem ze gerust eens door en maak vandaag nog de stap.

TEQ Talk : Energietransitie

Zonder technici geen transitie

In deze editie van TEQ Talks gaan we dieper in op de wereldwijde transitie naar een lagere CO2-uitstoot en de rol die techniek én technici daarin (kunnen) vertolken.

Infographic energietransitie Lees de TEQ Talk "Energietransitie"
Vacatures in de installatie

We werken op projecten bij zowel de grote installateurs als bij MKB bedrijven in Nederland. Heb jij een MBO+- of HBO-opleiding of denkniveau? De kans is groot dat jouw volgende uitdaging daar tussen zit.

HENGELO
MBO 4 / A2
Installatietechniek

Geïntereseerd in de vacature Serviceplanner? Lees meer!

Installatie

diverse regio's
HBO / Bachelor
Elektrotechniek

Geïntereseerd in de vacature Project Engineer Meet & Regel Techniek? Lees meer!

Installatie

vacature Project Engineer E&I

regio Antwerpen regio Antwerpen
regio Antwerpen
WO / Master
Elektrotechniek

Geïntereseerd in de vacature Project Engineer E&I? Lees meer!

Installatie

vacature Site Supervisor E & I

regio Antwerpen regio Antwerpen
regio Antwerpen
HBO / Bachelor
Elektrotechniek

Geïntereseerd in de vacature Site Supervisor E & I? Lees meer!

Installatie

SON
HBO / Bachelor
Installatietechniek

Geïntereseerd in de vacature Projectleider? Lees meer!

Installatie