TEQOIA

Welkom in de IT branche

IT

Uitdagende opdrachten en technieken.
Ontwikkel je vaardigheden aan de IT Academy.

Bekijk de vacatures

Maak het verschil

Digitale transformatie

De digitale transformatie voltrekt zich in een razend tempo. De cloud staat aan de basis van een alsmaar toenemende connectiviteit. Ontwikkelingen als software defined networking, het Internet of Things en kunstmatige intelligentie zijn hard op weg om mainstream te worden.

Overal ter wereld doen organisaties een beroep op technologie om hun klanten beter en efficiënter te bedienen. De vraag is hoe je daar tastbare voordelen uit kunt halen, zonder de complexiteit te vergroten. En hoe neem je eindgebruikers mee in een snel veranderende wereld? Als IT-specialist heb je daarbij een rol van betekenis. Of je nu meehelpt bij het opzetten van een wereldwijd datanetwerk, support levert, visualisaties en dashboards ontwikkelt die voortgang van de bedrijfsvoering inzichtelijk maken of een beveiligde omgeving bouwt. IT specialisten, dev-ops engineers, projectleiders, technisch consultants en data architecten kunnen bij ons het verschil maken.

Solliciteer direct!

Jouw IT carriere

Jouw carriere

Een carriere bij Teqoia blijft je altijd bij. Als onderdeel van TecqGroep zijn we in heel Nederland actief en hebben wij een goede reputatie opgebouwd. Een reputatie van sterke werkgever voor jou als IT specialist.

Die reputatie hebben wij opgebouwd door steeds weer de juiste projecten te bieden. We staan voor persoonlijke groei, wat bij ons betekent dat we je continu willen laten door ontwikkelen. Door middel van trainingen, cursussen en opleidingen aan de Teqoia Academy. Maar ook door middel van gericht carriere-advies.

Wij vinden dat je moet genieten van het werk wat je doet. Een boeiende IT opdracht staat daarbij altijd voorop. Daar zullen we altijd naar streven vanuit onze rol. Daarnaast bieden we je ook andere voordelen; zoals moderne primaire en secudaire voorwaarden - ervoor bedoeld om jou als IT-professional in het zonnetje te zetten. Alles is erop gericht om jou de juiste richting te geven in je carriere. Zo helpen we jou je CV verder uit te bouwen richting een mooie toekomst.

Start nu jouw carriere bij Teqoia

Wordt IT specialist

Als specialist bij Teqoia ben je tevens ook ambassadeur van ons bedrijf. Je bent bij ons in dienst, waarbij je projecten gaat doen bij onze opdrachtgevers. Wij zorgen ervoor dat je de juiste handvatten hebt om succesvol te kunnen zijn in je werk. Alles is erop gericht om jou de juiste richting te geven in je carrière. Er wordt een grote mate van zelfstandigheid van je verwacht, maar dat is gezien jouw passie voor techniek geen enkel probleem.

In de IT sector hebben we op dit moment veel vacatures openstaan. Enkele van deze vacatures hebben wij voor jou uitgelicht: zogenaamde "specialist vacatures". Deze staan hieronder vemeld. Neem ze gerust eens door en maak vandaag nog de stap.

IT academy

De Teqoia IT Academy

Zonder kosten een Bachelor titel halen

Heb jij je sporen verdiend in de IT, maar kun je niet doorgroeien omdat je geen bachelor titel hebt? Dan is de Teqoia IT Academy de ideale oplossing voor je! Naast een betaalde baan, rond je in 1 tot 4 jaar je hbo-  opleiding af!

Je hebt een afgeronde mbo opleiding of je bent ooit gestart met een hbo opleiding die je om wat voor reden ook nooit hebt afgerond. Door je opleiding, je werk of je hobby heb je een duidelijke affiniteit met de ICT en je wilt daar graag in doorgroeien. Doordat je niet de juiste papieren hebt, lukt dat echter niet. Dan is de Teqoia IT Academy ideaal voor jou!

Na een gesprek over je kennis en vaardigheden, je interesses, de richting die je op wilt en de mogelijkheden die wij bij onze opdrachtgevers hebben, laten we je 'eerder verworven competenties' toetsen. Op grond daarvan stellen we gezamenlijk een opleidingstraject samen dat bij je past en dat leidt tot een erkend hbo- of universitair diploma. De ervaring leert dat het realistisch is dat je, afhankelijk van je instapniveau, in een tot vier jaar je diploma kunt halen.

Wij plaatsen je bij een opdrachtgever waar je verder kunt groeien. In de meeste gevallen is dat voor vier dagen per week, maar als jij dat wilt, kun er ook voor kiezen om naast je studie fulltime te werken. Je studie is voornamelijk digitaal. Klassikale lessen kunnen ook, maar dat is alleen als jij daar bij bepaalde vakken behoefte aan hebt. Daarnaast krijg je begeleiding van vakdocenten, je Teqoia contactpersoon en heb je af en toe bijeenkomsten met studiegenoten om van elkaars ervaringen te leren.

Wij betalen je studie en voor je werk ontvang je een meer dan marktconform salaris. Het belangrijkste is dat jij uiteindelijk je studie met goed gevolg afrondt! Na het afronden van je studie kun je via Teqoia blijven werken of kom je in vaste dienst bij een van onze opdrachtgevers.

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch is het wel logisch dat de opleiding aan de Teqoia IT Academy zo snel kan gaan:

  • Je hoeft geen 'algemeen vormende vakken' als Nederlands of wiskunde te volgen; je concentreert je alleen op de vakken die van belang zijn voor je uiteindelijk baan
  • Je werkt al tijdens je studie, dus je hoeft niet nog eens stage te lopen
  • En het belangrijkste: je neemt al een flinke bagage en een gezonde portie motivatie mee je opleiding in!

We gaan er natuurlijk vanuit dat wij je tot lang na je studie kunnen blijven boeien met interessante opdrachten, maar als jij besluit om je carrière buiten Teqoia voort te zetten, dan kan dat.

Heb jij interesse in een volledig betaalde hbo- of universitaire opleiding, neem dan contact op met Teqoia IT Solutions.

Je kunt ook ons sollicitatieformulier invullen. Vergeet dan niet om in de motivatie aan te geven dat je interesse hebt voor de Teqoia IT Academy.

Vacatures in de IT

We werken op bijzondere projecten voor bedrijven die ertoe doen. Heb jij een MBO+- / HBO-opleiding of denkniveau in de IT? De kans is groot dat jouw volgende uitdaging daar tussen zit.

Eindhoven
HBO / Associate degree
ICT

Geïntereseerd in de vacature Microsoft Business Intelligence Specialist? Lees meer!

ICT

Utrecht
HBO / Bachelor
ICT

Geïntereseerd in de vacature Virtualisatie Specialist? Lees meer!

ICT

Heerlen
HBO / Bachelor
ICT

Geïntereseerd in de vacature Virtualisatie Specialist? Lees meer!

ICT

Breda
MBO 4 / A2
ICT

Geïntereseerd in de vacature Support Engineer? Lees meer!

ICT

Nijmegen
HBO / Bachelor
ICT

Geïntereseerd in de vacature Virtualisatie Specialist? Lees meer!

ICT

vacature Support Engineer

Rotterdam Rotterdam
Rotterdam
MBO 4 / A2
ICT

Geïntereseerd in de vacature Support Engineer? Lees meer!

ICT

Utrecht
MBO 4 / A2
ICT

Geïntereseerd in de vacature Support Engineer? Lees meer!

ICT

Eindhoven
HBO / Bachelor
ICT

Geïntereseerd in de vacature Virtualisatie Specialist? Lees meer!

ICT

Heerlen
MBO 4 / A2
ICT

Geïntereseerd in de vacature Support Engineer? Lees meer!

ICT

Rotterdam
HBO / Bachelor
ICT

Geïntereseerd in de vacature Virtualisatie Specialist? Lees meer!

ICT