Specialist in
IT

Welkom...

...in een wereld waarin een hoogwaardige flexibele (kennis-) schil bij organisaties een steeds belangrijkere rol gaat spelen om innovatie, slagkracht en flexibiliteit te garanderen, ten opzichte van concurrenten. ‘In control’ zijn is waar het om gaat! Een stap naar vernieuwing en verandering is voor veel organisaties een uitdaging. Wij worden door onze klanten en opdrachtgevers her- én erkend worden als trusted advisor en als een kennisorganisatie die toegevoegde waarde en oplossingen voor strategische behoeften levert in een sterk veranderende technologische, maatschappelijke en demografische maatschappij. Als onafhankelijke leverancier van kennis en expertise ontzorgen wij klanten op het gebied van IT- infrastructuur en Cloud vraagstukken waarbij wij acteren op het snijvlak van de business en  IT.

Specialist in de wereld van IT.

Onze senior cloud & infrastructuur professionals zijn in vaste dienst bij Teqoia IT Solutions.
De expertise van onze consultants, engineers, architecten is breed en maakt hen in staat complete Cloud omgevingen en infrastructuren te ontwerpen en te bouwen. Daarnaast beschikken onze professionals over aanpassings- en inlevingsvermogen op persoonlijk vlak en beschikken ze over de  juiste technische vaardigheden en certificeringen waarbij onze professionals continu zoeken naar de best passende oplossingen door de verbinding te leggen tussen mensen, processen en technologieën. Een onderscheidend vermogen is dat door de combinatie van de kennis van alle consultants een kenniscollectief ontstaat. Hierdoor kunnen we ons ook met recht een kennisorganisatie noemen.

Vacatures

We werken op bijzondere projecten voor bedrijven die ertoe doen. Heb jij een HBO-opleiding of denkniveau? De kans is groot dat jouw volgende uitdaging daar tussen zit.

Er zijn geen vacatures gevonden die voldoen aan je zoekopdracht.

Probeer een nieuwe zoekopdracht of maak een job alert aan en krijg automatisch nieuwe vacatures in je mailbox!