Specialist in
machinebouw

Welkom...

...in de wereld van machines die complexer worden Modules, machines, robots én bedrijven communiceren met elkaar op basis van intelligente software en internet. Van productiemachines tot productielijnen, logistieke systemen, installaties of hightech oplossingen. In al deze industrieën worden specifieke medewerkers met hun eigen expertise gevraagd. Onze accountmanagers hebben kennis van de diverse vakgebieden en zij kunnen met u de inhoudelijke vertaalslag maken naar de invullingsbehoefte van uw project. We spreken wekelijks nieuwe specialisten die staan te popelen om een nieuwe uitdaging aan te gaan binnen de machinebouw. Daardoor beschikt Teqoia over een netwerk van zéér gedreven en hoogopgeleide professionals.

Specialist in de wereld van machinebouw.

Met meer dan dertig jaar ervaring in de machinebouw weet Teqoia wat de uitdagingen zijn. Op deze manier leveren we altijd maatwerk en zijn partner van onze klanten in plaats van leverancier. Wij hebben de specialisten voor ons werken die samen met u het project tot een succes maken. We kiezen samen de specialist die het beste bij uw bedrijf en vraagstuk past en zorgen ervoor dat hij of zij volledig voorbereid is om aan uw project te beginnen, inclusief alle benodigde tools en certificaten.

Vacatures

We werken op bijzondere projecten voor bedrijven die ertoe doen. Heb jij een HBO-opleiding of denkniveau? De kans is groot dat jouw volgende uitdaging daar tussen zit.

Er zijn geen vacatures gevonden die voldoen aan je zoekopdracht.

Probeer een nieuwe zoekopdracht of maak een job alert aan en krijg automatisch nieuwe vacatures in je mailbox!