Specialist in
Maritiem en Offshore

Welkom...

…op de 'Pioneering Spirit' van Allseas, het grootste constructievaartuig ter wereld. Ontworpen voor het verplaatsen, installeren en verwijderen van olie- en gasplatforms, en voor het installeren van zware pijpleidingen. Een project waaraan engineers van Teqoia meewerken. En daar zijn we trots op! Met projecten die variëren van jachtenbouw, tot scheepsbouw, tot olie- en gasplatformen op zee, zijn er genoeg uitdagingen. In elke fase en vanuit meerdere technische disciplines. Ben je R&D Engineer, Mechanical Engineer, Naval Architect, Electrical Engineer, Structural Engineer, Planner, Inkoper of QC/ QA professional? Dan gaan we graag met je in gesprek over jouw carrière mogelijkheden bij Teqoia.

 

 

De 'Pioneering Spirit' van Allseas is het grootste constructievaartuig ter wereld. Wij als Teqoia zijn dan ook trots om enkele specialisten te hebben ingezet op dit project!
Arno Kouwenberg, Accountmanager

Specialist in de wereld van maritiem & offshore.

Als specialist bij Teqoia ben je tevens ook ambassadeur van ons bedrijf. Je bent bij ons in dienst, waarbij je projecten gaat doen bij onze opdrachtgevers. Wij zorgen ervoor dat je de juiste handvatten hebt om succesvol te kunnen zijn in je werk. Alles is erop gericht om jou de juiste richting te geven in je carrière. Er wordt een grote mate van zelfstandigheid van je verwacht, maar dat is gezien jouw passie voor techniek geen enkel probleem. In de maritiem & offshore sector hebben we op dit moment verschillende vacatures openstaan. Enkele van deze vacatures hebben wij voor jou uitgelicht: zogenaamde "specialist" vacatures:

Vacatures

We werken op bijzondere projecten voor bedrijven die ertoe doen. Heb jij een HBO-opleiding of denkniveau? De kans is groot dat jouw volgende uitdaging daar tussen zit.

vacature DevOps Consultant

Eindhoven Eindhoven
Eindhoven
HBO / Associate degree
ICT

Geïntereseerd in de vacature DevOps Consultant? Lees meer!

ICT

Eindhoven
HBO / Associate degree
ICT

Geïntereseerd in de vacature Cloud Consultant (Azure, AWS)? Lees meer!

ICT

vacature Linux Consultant

Eindhoven Eindhoven
Eindhoven
HBO / Associate degree
ICT

Geïntereseerd in de vacature Linux Consultant? Lees meer!

ICT

vacature Netwerkbeheerder

Eindhoven Eindhoven
Eindhoven
HBO / Associate degree
ICT

Geïntereseerd in de vacature Netwerkbeheerder? Lees meer!

ICT