Werken bij
Maritieme en Offshore bedrijven

Maritieme en Offshore bedrijven

Teqoia werkt samen met grote maritieme en offshore bedrijven in Nederland en België. Welkom op de 'Pioneering Spirit' van Allseas, het grootste constructievaartuig ter wereld. Ontworpen voor het verplaatsen, installeren en verwijderen van olie- en gasplatforms en voor het installeren van zware pijpleidingen. Een project waaraan engineers van Teqoia meewerken. En daar zijn we trots op! Met projecten die variëren van jachtenbouw, tot scheepsbouw, tot olie- en gasplatformen op zee, zijn er genoeg uitdagingen bij diverse maritieme en offshore bedrijven. In elke fase en vanuit meerdere technische disciplines. Ben je Engineer, Mechanical Engineer, Naval Architect, Electrical Engineer, Structural Engineer, Planner, Inkoper of QC/ QA professional? Wil je aan de slag bij grote maritieme en offshore bedrijven? Dan gaan we graag met je in gesprek over jouw carrière mogelijkheden bij Teqoia. 

 

 

De 'Pioneering Spirit' van Allseas is het grootste constructievaartuig ter wereld. Wij als Teqoia zijn dan ook trots om enkele specialisten te hebben ingezet op dit project!
Arno Kouwenberg, Accountmanager

Maritiem en Offshore: wat zijn de verschillen en overeenkomsten? 

Maritiem en offshore worden vaak in één adem genoemd. Maar wat zijn precies de verschillen en overeenkomsten? In de offshore werk je voornamelijk niet op land. Zo kun je bijvoorbeeld voor een aantal weken werken op een boorplatform of je werkt op een varend schip. Bij maritiem werk je bijvooreeld op een schip dat stil ligt. De werkzaamheden tussen maritiem en offshore kunnen wel overlappen. Het verschil zit vooral in de tijd dat je van huis bent, de werktijden en de mentaliteit.


Aan welke banen in de Offshore en Maritieme sector kun je denken?

Wij hebben regelmatig diverse banen in de offshore of maritieme sector beschikbaar op HBO denk- en werkniveau. Maar waar moet je dan precies aan denken? Bij ons vind je regelmatig vacatures voor banen als Mechanical Lead Engineer Offshore, Project Engineer, Mechanical Engineer en Naval Architect. Het offshore salaris hangt af van de functie die je vervult binnen deze sector. Bij ons vind je regelmatig vacatures voor banen in de offshore.

Offshore en maritiem vacatures

We hebben bijna altijd diverse offshore en maritiem vacatures uitstaan. Als maritiem of offshore specialist bij Teqoia ben je tevens ook ambassadeur van ons bedrijf. Je bent bij ons in dienst, waarbij je projecten gaat doen bij onze opdrachtgevers. Wij zorgen ervoor dat je de juiste handvatten hebt om succesvol te kunnen zijn in je werk. Alles is erop gericht om jou de juiste richting te geven in je carrière. Er wordt een grote mate van zelfstandigheid van je verwacht, maar dat is gezien jouw passie voor techniek geen enkel probleem. We hebben op dit moment verschillende vacatures maritiem en offshore. Enkele van deze offshore en maritiem vacatures hebben wij voor jou uitgelicht: zogenaamde "specialist" vacatures:

Offshore en maritiem vacatures

Vacatures

We werken op bijzondere projecten voor bedrijven die ertoe doen. Heb jij een HBO-opleiding of denkniveau? De kans is groot dat jouw volgende uitdaging daar tussen zit.

Er zijn geen vacatures gevonden die voldoen aan je zoekopdracht.

Probeer een nieuwe zoekopdracht of maak een job alert aan en krijg automatisch nieuwe vacatures in je mailbox!