Specialist in
olie, gas & petrochemie

Welkom...

...aan het begin van de industriële keten. De wereld van multinationals, maar ook van challengers die het anders willen doen. Ze scheiden ruwe olie in verschillende 'fracties' voor brandstof of als basis voor producten zoals kunststoffen, synthetische vezels, kunstrubber, wasmiddelen en voor de farmaceutische industrie. De wereld van olie, gas en petrochemie staat voor grote uitdagingen. Hoe schakel je om naar herbruikbare grondstoffen? Hoe maak je processen efficiënter, veiliger en duurzamer? Als specialist in engineering, constructie, projectleiding, projectmanagement, inkoop of werkvoorbereiding sta je in het midden van deze dynamiek. Of je nu meewerkt aan de voorbereiding van een shutdown & turnaround traject. Een ontwerp maakt voor een nieuwe PET-fabriek. Of de bouw begeleidt van het grootste compressorstation van Nederland. Wij vinden een uitdaging die bij je past.

Specialist in de wereld van olie, gas & petrochemie

Historisch gezien is Teqoia een specialist in het bemiddelen van hooggeschoolde technici in de olie-, gas en petrochemie. Met een scherp oog op de projecten van onze opdrachtgevers detacheren wij technisch specialisten die het verschil maken. Om die reden zijn er al veel bedrijven die ons als preffered supplier hebben geselecteerd. Zo kunnen wij veel betekenen in de functies document controller, scheduler, werkvoorbereider, supervisor, constructie manager, en projectmanager. Maar ook engineers en designers kunnen wij aan een uitdagend nieuw project koppelen!

Vacatures

We werken op bijzondere projecten voor bedrijven die ertoe doen. Heb jij een HBO-opleiding of denkniveau? De kans is groot dat jouw volgende uitdaging daar tussen zit.

Schiedam
MBO 4 / A2
Procestechniek

Geïntereseerd in de vacature Order Processor / Administratief Assistent? Lees meer!

Olie & Gasindustrie

vacature PLC Engineer

Den Haag Den Haag
Den Haag
HBO / Associate degree
ICT

Geïntereseerd in de vacature PLC Engineer? Lees meer!

Olie & Gasindustrie

vacature Maintenance Expert

Haven van Antwerpen Haven van Antwerpen
Haven van Antwerpen
HBO / Bachelor
Mechanical

Geïntereseerd in de vacature Maintenance Expert? Lees meer!

Olie & Gasindustrie

vacature Electrical Engineer Datacenters

'S-GRAVENHAGE 'S-GRAVENHAGE
'S-GRAVENHAGE
HBO / Associate degree
Elektrotechniek

Geïntereseerd in de vacature Electrical Engineer Datacenters? Lees meer!

Olie & Gasindustrie

vacature Safety Officer

Zeebrugge Zeebrugge
Zeebrugge
HBO / Associate degree
Diversen

Geïntereseerd in de vacature Safety Officer? Lees meer!

Olie & Gasindustrie