Specialist in
olie, gas & petrochemie

Werken in de olie industrie, gas of petrochemie

Werken in de olie industrie, gas of petrochemie? Dan zit je goed bij Teqoia. Welkom aan het begin van de industriële keten. De wereld van multinationals, maar ook van challengers die het anders willen doen. Ze scheiden ruwe olie in verschillende 'fracties' voor brandstof of als basis voor producten zoals kunststoffen, synthetische vezels, kunstrubber, wasmiddelen en voor de farmaceutische industrie. De wereld van olie, gas en petrochemie staat voor grote uitdagingen. Hoe schakel je om naar herbruikbare grondstoffen? Hoe maak je processen efficiënter, veiliger en duurzamer? Als specialist in engineering, constructie, projectleiding, projectmanagement, inkoop of werkvoorbereiding sta je in het midden van deze dynamiek. Of je nu meewerkt aan de voorbereiding van een shutdown & turnaround traject. Een ontwerp maakt voor een nieuwe PET-fabriek. Of de bouw begeleidt van het grootste compressorstation van Nederland. Wij vinden een uitdaging die bij je past wanneer je wilt werken in de olie industrie, gas of petrochemie.

Specialist in de wereld van olie, gas & petrochemie

Historisch gezien is Teqoia een specialist in het bemiddelen van hooggeschoolde technici in de olie-, gas en petrochemie. Met een scherp oog op de projecten van onze opdrachtgevers detacheren wij technisch specialisten die het verschil maken. Om die reden zijn er al veel bedrijven die ons als preffered supplier hebben geselecteerd. Zo kunnen wij veel betekenen in de functies document controller, scheduler, werkvoorbereider, supervisor, constructie manager, en projectmanager. Maar ook engineers en designers kunnen wij aan een uitdagend nieuw project koppelen!

Vacatures

We werken op bijzondere projecten voor bedrijven die ertoe doen. Heb jij een HBO-opleiding of denkniveau? De kans is groot dat jouw volgende uitdaging daar tussen zit.

Rotterdam
MBO
Werkvoorbereider

Geïntereseerd in de vacature P/M Werkvoorbereider? Lees meer!

Chemie/petrochemie

vacature Meet- en Regeltechnieker

Antwerpen Haven Antwerpen Haven
Antwerpen Haven
HBO
Inbedrijfsteller

Geïntereseerd in de vacature Meet- en Regeltechnieker? Lees meer!

Olie & Gas

vacature Junior Declarant

Den Haag Den Haag
Den Haag
HBO
Uitvoerend medewerker

Geïntereseerd in de vacature Junior Declarant? Lees meer!

Olie & Gas

vacature E I Engineer

DORDRECHT DORDRECHT
DORDRECHT
HBO
Engineer (Project)

Geïntereseerd in de vacature E I Engineer? Lees meer!

Chemie/petrochemie

vacature Mechanical Engineer

DORDRECHT DORDRECHT
DORDRECHT
HBO
Engineer (Project)

Geïntereseerd in de vacature Mechanical Engineer? Lees meer!

Chemie/petrochemie