Jouw toekomst

TEQOIA

Het gaat snel. Technologie zorgt ervoor dat de wereld er compleet anders uit gaat zien. Grote kans dat jouw werk onherkenbaar verandert. Banen verdwijnen en er komen nieuwe kansen bij. Hoe die er precies uit gaan zien, is lastig te zeggen. Afwachten is geen optie, als technisch specialist is het belangrijk om jezelf voortdurend te blijven uitvinden. Wij bieden je alle mogelijkheden. Want we vinden het belangrijk dat jij mee ontwikkelt met de wereld van technologie.

Groei mee met ons netwerk

Als specialist bij Teqoia maak je deel uit van een groep van bevlogen techneuten. Je ontmoet ze online, maar ook face-to-face. Bijvoorbeeld tijdens een meetup die we samen organiseren. Of zomaar, omdat we er altijd voor elkaar zijn. Wij weten hoe waardevol het is om elkaar te helpen. Door samen te sparren, kennis én kennissen te delen, inspiratie op te doen. Het is de basis voor de volgende stap in je leven. Als technisch specialist, maar zeker ook als mens.

Werk waar je beter van wordt

Kom je bij ons, dan zetten we in op mooie projecten die je verder helpen. Werk waar je gelukkig van wordt en waarmee je het beste uit jezelf kunt halen. Waar je on-the-job nieuwe inzichten en ervaringen kunt opdoen. 

Met kansen om ook binnen die projecten verder te groeien. En wil je een switch maken of je horizon verbreden? Dan bieden wij een basis waarop je kunt vertrouwen. We zijn er immers voor jouw ontwikkeling.

Upgrade je skills op de Teqoia Academy

Technologie is altijd in beweging. Zonder kennis kun je niet mee. Of het nu gaat over de volgende digitale revolutie, of een upgrade in CAD technologie. Samen met jou en onze opdrachtgevers kijken we wat je nodig hebt - en waar je naartoe wilt - om je persoonlijke ambities waar te maken. Wij zijn bereid om in jou te investeren. Dat klink misschien gek, maar daar worden we ook zelf beter van. Training en opleiding zorgen ervoor dat we samen als groep voorop blijven lopen. Goed voor jou en goed voor ons allemaal.


Kom bij Teqoia. Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Bekijk onze vacatures stuur een open sollicitatie