TEQOIA

Jouw toekomst

Het gaat snel. Technologie zorgt ervoor dat de wereld er compleet anders uit gaat zien. Grote kans dat jouw werk onherkenbaar verandert. Banen verdwijnen en er komen nieuwe kansen bij. Hoe die er precies uit gaan zien, is lastig te zeggen. Afwachten is geen optie, als technisch specialist is het belangrijk om jezelf voortdurend te blijven uitvinden. Wij bieden je alle mogelijkheden. Want we vinden het belangrijk dat jij mee ontwikkelt met de wereld van technologie.

Wat betekent Teqoia voor jou?

TEQOIA icon

Persoonlijke groei

We staan voor persoonlijke groei en stellen de mens voorop. Je kan bij ons werken aan je vaardigheden, om zo mee te gaan met de tijd. Een periode bij Teqoia zal je daardoor altijd bijblijven.

TEQOIA icon

Passie voor techniek

We hebben een frisse blik op de techniek en zijn gedreven door veranderingen die plaatsvinden in onze werelden. Daardoor hebben we een goed beeld bij de uitdagingen die jij als technisch specialist ervaart.

TEQOIA icon

Sterk Partnerschap

Wij zijn met onze expertise een sterke partner en zullen je ontlasten in al de randzaken. We helpen je waar nodig en adviseren je in de te volgen route naar een volgend project. Zo kun jij je richten op je specialisme.

Groei mee

Groei mee met ons netwerk

Als specialist bij Teqoia maak je deel uit van een groep van bevlogen techneuten. Je ontmoet ze online, maar ook face-to-face. Bijvoorbeeld tijdens een meetup die we samen organiseren. Of zomaar, omdat we er altijd voor elkaar zijn. Wij weten hoe waardevol het is om elkaar te helpen. Door samen te sparren, kennis én kennissen te delen, inspiratie op te doen. Het is de basis voor de volgende stap in je leven. Als technisch specialist, maar zeker ook als mens.

Het begint bij jou

Het begint bij jou

Vanaf je eerste stap krijg je bij Teqoia een vaste contactpersoon die je intake doet, waarmee je kunt sparren, die samen met jou mooie projecten vindt en meebouwt aan het verloop van je carrière. Kom je bij ons, dan zetten we in op mooie projecten die je verder helpen. Werk waar je gelukkig van wordt en waarmee je het beste uit jezelf kunt halen. Waar je on-the-job nieuwe inzichten en ervaringen kunt opdoen. 

Met kansen om ook binnen die projecten verder te groeien. En wil je een switch maken of je horizon verbreden? Dan bieden wij een basis waarop je kunt vertrouwen. We zijn er immers voor jouw ontwikkeling.

Upgrade je skills op de Teqoia Academy

Technologie is altijd in beweging. Zonder kennis kun je niet mee. Of het nu gaat over de volgende digitale revolutie, of een upgrade in CAD technologie. Samen met jou en onze opdrachtgevers kijken we wat je nodig hebt - en waar je naartoe wilt - om je persoonlijke ambities waar te maken. Wij zijn bereid om in jou te investeren. Dat klinkt misschien gek, maar daar worden we ook zelf beter van. Training en opleiding zorgen ervoor dat we samen als groep voorop blijven lopen. Goed voor jou en goed voor ons allemaal.

Teqoia Academy