TEQOIA

Introduce Your Specialist

Introduceer een technisch specialist bij Teqoia en verdien €1.000,-

De techniek is een kleine wereld - een specialisten wereld. Netwerken behoort tot de orde van de dag. Veelal leer je mensen echt kennen in het heetst van de strijd. Tijdens de oplevering van een nieuw bouw project. Of een industriële stop. Samenwerking is dan alles, waardoor je veel te weten komt over elkaars plus- en minpunten.


Wil je wederom met bepaalde specialisten uit jouw persoonlijke netwerk samenwerken? Of denk je dat ze zouden passen bij Teqoia, of op een van de vacatures die we open hebben staan? 

Introduceer diegene bij ons en verdien er €1.000,- mee. De ultieme win-win situatie.

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig. In het onderstaande formulier kun je de gegevens achterlaten van een vriend of collega die mogelijk geinteresseerd is in een dienstverband bij Teqoia. Mocht je een vast contactpersoon hebben binnen Teqoia, dan kun je deze uiteraard ook persoonlijk inlichten. Door dit te doen kom je in aanmerking voor de aanbrengbonus die wij hebben vastgesteld hiervoor. De exacte stappen van het proces zijn als volgt :

TEQOIA icon

Fase 1 : Eerste contact

Je stelt jouw kennis of relatie voor bij Teqoia, of deze geeft bij zijn of haar sollicitatie aan dat dit een introductie betreft.

TEQOIA icon

Fase 2 : Starten bij Teqoia

Geïntroduceerde specialist start via Teqoia op een project.

TEQOIA icon

Fase 3 : Duurzame samenwerking

De door jou aangebrachte specialist blijft langer dan 350 uur onder contract.

TEQOIA icon

Fase 4 : Aanbrengbonus uitbetaald

€ 1000 netto wordt uitgekeerd.

Welke specialist wil je introduceren?

Stel ons uw vraag!

(*) verplichte velden