TEQOIA

Jouw toekomst bij Teqoia

Think hard. Work smart.

We willen als Teqoia bekend staan door wat we toevoegen aan de performance van onze technisch specialisten. We geloven heilig in de combinatie van denkvermogen én uitvoeringskracht. Het is essentieel dat in elke branche, op elk niveau innovatief denken wordt gekoppeld aan een gestroomlijnde uitvoering. Goede ideeën zijn immers zinloos zonder een strakke implementatie. Die gedachte kenmerkt onze mentaliteit en ambitie.

Samengevat in: Think hard. Work smart.

Alleen als ons “verhaal” in praktijk wordt gebracht, zijn optimale prestaties het gevolg.

Weten wat onze denkwijze voor jou kan betekenen? Zend ons je CV; en wie weet heb jij het in je om specialist bij Teqoia te worden.

Solliciteer direct! Bekijk onze vacatures

Jouw toekomst bij Teqoia

Onze kernwaarden

TEQOIA icon

Passie voor techniek

We hebben een frisse blik op de techniek en zijn gedreven door veranderingen die plaatsvinden in onze technische branches. Daardoor hebben we een goed beeld bij de uitdagingen die jij als technisch specialist ervaart.

TEQOIA icon

Persoonlijke groei

We staan voor persoonlijke groei en stellen de mens voorop. Je kunt bij ons werken aan je vaardigheden; technisch, software-matig, of qua soft skills. Zo ga je mee met de tijd. Een periode als Teqoiaan zal je daardoor altijd bijblijven.

TEQOIA icon

Partnerschap

We zijn met onze expertise een partner voor technisch specialisten. We denken mee met je carriereplanning en zullen je ontlasten in al de randzaken. We adviseren je in de te volgen route naar een nieuw technisch project. We helpen je om dit een succesvolle periode te maken!

Jij als Teqoiaan

Wat zijn de voordelen?

Je komt in dienst bij Teqoia, onderdeel van de TecqGroep. Een financieel gezond bedrijf met meer dan 1.000 medewerkers in de techniek. De naam Teqoia is nieuw sinds 2018; de achterliggende organisatie zeer zeker niet. Je hebt vast wel eens gehoord van Isoper. Of Nova Engineering. Elk met ruim 30 jaar ervaring in de bemiddeling van technisch specialisten.

Teqoia is voor jou een partner. Voor hoe lang - dat bepaal je zelf. Zo kun je er achterkomen waar jouw drijfveren liggen, welke aspecten van het werk je het meeste plezier brengen, en welke projecten je motiveren. 

Technische topprojecten

Wij werken samen met een aantal van de top 100 technische bedrijven in Nederland. Dat betekent altijd een project van formaat om aan te werken. Zo werken er Teqoianen aan grote bouwprojecten in het centrum van Rotterdam, aan industriele plants op het Chemiepark in Delfzijl en aan offshore-projecten in de Noordzee. Uitdaging gegarandeerd dus!

Jouw arbeidsvoorwaarden als Teqoiaan

Wanneer je besluit jouw loopbaan in de techniek voort te zetten bij Teqoia, dan kom je bij ons in dienst als technisch specialist. Dat betekent gebruik maken van uitstekende abreidsvoorwaarden. Denk aan een auto van de zaak, uitdagende projecten, cursussen en opleidingen en de vastigheid die je nodig hebt om je ook prive te kunnen ontplooien.

Start jouw toekomst bij Teqoia

Wat kun je verwachten?

Samen bouwen

Vanaf het eerste contact krijg je bij Teqoia een vast contactpersoon die met jou een interview doet, waarmee je kunt sparren, die samen met jou uitdagende projecten vindt en meebouwt aan het verloop van je carrière. Werk waar je gelukkig van wordt en waarmee je het beste uit jezelf kunt halen. Waar je on-the-job nieuwe inzichten en ervaringen kunt opdoen. 

Met kansen om ook buiten die projecten verder te groeien. Wil je een switch maken of je horizon verbreden? Wij bieden een vaste basis waarop je kunt vertrouwen. We zijn er immers voor jouw ontwikkeling.

Upgrade je skills

De techniek is altijd in beweging. Zonder kennis kun je niet mee. Of het nu gaat over de volgende digitale revolutie, of een upgrade in CAD technologie. Samen met jou en onze opdrachtgevers kijken we wat je nodig hebt - en waar je naartoe wilt - om je persoonlijke ambities waar te maken. Wij zijn bereid om in jou te investeren. Dat klinkt misschien gek, maar daar worden we ook zelf beter van. Training en opleiding zorgen ervoor dat we samen voorop blijven lopen. Een win-win situatie.

Solliciteer direct!