TEQOIA

Jouw toekomst

Het gaat snel. Technologie zorgt ervoor dat de wereld er compleet anders uit gaat zien. Grote kans dat jouw werk onherkenbaar verandert. Automatisering, technische ontwikkeling en verduurzaming zorgen voor vele nieuwe kansen. Hoe die er precies uit gaan zien, is lastig te zeggen. Afwachten is geen optie, als technisch specialist is het belangrijk om jezelf voortdurend te blijven herontdekken. Wij bieden je alle mogelijkheden. Want we vinden het belangrijk dat jij mee ontwikkelt met de wereld van techniek.

Onze beloftes naar jou

TEQOIA icon

Persoonlijke groei

We staan voor persoonlijke groei en stellen de mens voorop. Je kan bij ons werken aan je vaardigheden, om zo mee te gaan met de tijd. Een periode bij Teqoia zal je daardoor altijd bijblijven.

TEQOIA icon

Passie voor techniek

We hebben een frisse blik op de techniek en zijn gedreven door veranderingen die plaatsvinden in onze werelden. Daardoor hebben we een goed beeld bij de uitdagingen die jij als technisch specialist ervaart.

TEQOIA icon

Sterk partnerschap

We zijn met onze expertise een sterke partner en zullen je ontlasten in al de randzaken. We helpen je waar nodig en adviseren je in de te volgen route naar een volgend project. Zo kun jij je richten op je specialisme.

André Dallinga

Andre Dallinga - specialist bij Teqoia

Netwerk van specialisten

Groei mee met ons netwerk

Als specialist bij Teqoia maak je deel uit van een groep van bevlogen techneuten. Je ontmoet ze online, maar ook face-to-face. Bijvoorbeeld tijdens een meetup die we samen organiseren. Of zomaar, omdat we er altijd voor elkaar zijn. Wij weten hoe waardevol het is om elkaar te helpen. Door samen te sparren, kennis én kennissen te delen, inspiratie op te doen. Het is de basis voor de volgende stap in je leven. Als technisch specialist, maar zeker ook als mens.

Wat kun je verwachten?

Samen bouwen

Vanaf het eerste contact krijg je bij Teqoia een vast contactpersoon die met jou een interview doet, waarmee je kunt sparren, die samen met jou mooie projecten vindt en meebouwt aan het verloop van je carrière. Kom je bij ons, dan zetten we in op mooie projecten die je verder helpen. Werk waar je gelukkig van wordt en waarmee je het beste uit jezelf kunt halen. Waar je on-the-job nieuwe inzichten en ervaringen kunt opdoen. 

Met kansen om ook binnen die projecten verder te groeien. En wil je een switch maken of je horizon verbreden? Dan bieden wij een basis waarop je kunt vertrouwen. We zijn er immers voor jouw persoonlijke groei.

Upgrade je skills bij de Teqoia Academy

De techniek is altijd in beweging. Zonder kennis kun je niet mee. Of het nu gaat over de volgende digitale revolutie, of een upgrade in CAD technologie. Samen met jou en onze opdrachtgevers kijken we wat je nodig hebt - en waar je naartoe wilt - om je persoonlijke ambities waar te maken. Wij zijn bereid om in jou te investeren. Dat klinkt misschien gek, maar daar worden we ook zelf beter van. Training en opleiding zorgen ervoor dat we samen voorop blijven lopen. Een win-win situatie.

Wat zijn de voordelen?

Je komt in dienst bij Teqoia, onderdeel van de TecqGroep. Een financieel gezond bedrijf met meer dan 1.000 medewerkers in de techniek. Teqoia als merk is nieuw; de achterliggende organisatie zeer zeker niet. We hebben ruim 30 jaar ervaring in de bemiddeling van technisch specialisten. Daarbij zijn we voor jou een partner. Voor hoe lang - dat bepaal jij zelf. Zo kun je er achterkomen waar jouw drijfveren liggen, welke aspecten van het werk je het meeste plezier brengen, en welke projecten je motiveren.

Start jouw toekomst bij Teqoia

Jij als Teqoiaan

Wanneer je besluit jouw loopbaan in de techniek voort te zetten bij Teqoia, dan kom je bij ons in dienst als Consultant. Dat betekent gebruik maken van uitstekende abreidsvoorwaarden. Denk aan een auto van de zaak naar keuze, cherry-picking van projecten, cursussen en opleidingen aan de Teqoia Academy, en de vastigheid die je nodig hebt om ook prive stappen te kunnen maken.

Wij werken bovendien samen met een aantal van de top 500 technische bedrijven in Nederland. Dat betekent altijd een project van formaat om aan te werken. Zo werken er Teqoianen aan grote bouwprojecten in het centrum van Rotterdam, aan industriele plants op het Chemiepark in Delfzijl, en aan offshore-projecten in de Noordzee. Uitdaging gegarandeerd!