TEQOIA

Historie van Teqoia

Historie

Nieuwe naam

Teqoia is begin 2018 ontstaan door een samenvoeging van al de "white collar" labels van de TecqGroep; voormalig technisch detacheringsbureaus Isoper Engineering Services, Nova Engineering, Primat Technische Professionals, en Nova IT Solutions. Om op die manier de krachten te bundelen. En zo de juiste service te kunnen bieden aan jou als technisch specialist!

Ons verhaal

Namelijk, elk van deze unieke bedrijven heeft zijn eigen verhaal.

Zo was Isoper Engineering Services een vooraanstaand detacheringsbureau in de wereld van de olie, gas & petrochemie en in de chemie, voeding & farma. Door middel van het inzetten van specialisten in een diversiteit aan technische disciplines wisten we projecten voor grootschalige eindklanten en ingenieursbureaus te realiseren.

Nova Engineering was een vooraanstaand technisch bemiddelingsbureau in de installatie, machinebouw, bouw & civiel en maritiem & offshore. Een bedrijf wat door middel van succesvolle detacheringsconstructies vele technici aan een nieuwe carrièrestap heeft geholpen.

Nova IT Solutions richtte zich op een ander aspect van de technologische transitie, namelijk IT infrastructuur. Hier waren zij succesvol in en hebben zij een groot netwerk in opgebouwd.

Primat Technische Professionals in Oldenzaal was met name actief in de machinebouw en was lokaal erg bekend onder technische professionals.

Specialisten in de techniek

Nu zijn we dus één onder de naam Teqoia. En met die naam gaan wij de toekomst in!