TEQOIA

Introduce Your Specialist

Help (oud) collega's, vrienden, of kennissen aan een uitdagende carriere-stap of (tijdelijk) nieuw project bij Teqoia.
Tegen een grote vergoeding!

Introduce Your Specialist

Zet jouw netwerk voor je in!

Introductiebonus : € 1.000,-


De techniek is een kleine wereld. Een specialisten wereld. Netwerken behoort tot de orde van de dag. Veelal leer je technisch specialisten echt kennen in het heetst van de strijd; tijdens de oplevering van een nieuw bouwproject of een industriële stop. Dat zijn momenten waar denkvermogen en uitvoeringskracht samenkomen. Waar je (potentieel) Teqoianen herkent.

Het kan zijn dat je wederom met deze specialist wilt samenwerken, of dat je verwacht dat hij of zij uit een project loopt. Wellicht hebben jullie zelfs gesproken over de mogelijkheden bij Teqoia. Denk je dat diegene zou passen in het stramien van strak realiseren en scherp denken? En hij of zij gelooft in onze kernwaarden persoonlijke groei, partnerschap en passie voor techniek?
Dan willen wij graag in contact komen met diegene. In ruil voor het aanbrengen van een nieuwe Teqoia specialist belonen wij je flink.

Introduceer diegene bij ons en verdien er zelf een introductiebonus van € 1.000,- mee. De ultieme win-win situatie.

 

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig. In het onderstaande formulier kun je de gegevens achterlaten van een vriend of collega die mogelijk geinteresseerd is in een dienstverband bij Teqoia. Mocht je een vast contactpersoon hebben binnen Teqoia, dan kun je deze uiteraard ook persoonlijk inlichten. Door dit te doen kom je in aanmerking voor de aanbrengbonus die wij hebben vastgesteld hiervoor. De exacte stappen van het proces zijn als volgt :

TEQOIA icon

Fase 1 : Eerste contact

Je stelt jouw specialist voor bij je Teqoia contactpersoon. Als alternatief kan de specialist bij het solliciteren aangeven dat dit een ‘introductie’ betreft.

TEQOIA icon

Fase 2 : Starten bij Teqoia

De specialist start via Teqoia op een technisch project of komt in vaste dienst.

TEQOIA icon

Fase 3 : Duurzame samenwerking

De specialist werkt een minimum van 350 uur voor Teqoia.

TEQOIA icon

Fase 4 : Introductiebonus uitbetaald

€ 1000 netto wordt uitgekeerd.

Welke specialist wil je introduceren?

Laat bij "uw bericht" je eigen contactgegevens achter. Dan nemen wij spoedig contact op! 

Stel ons je vraag!

(*) verplichte velden