TEQOIA

Quick Scans

Quick Scans TU-studenten zorgen voor nieuwe impulsen

Sinds deze week is Teqoia een samenwerking gestart met UniPartners Eindhoven. Door middel van Quick Scans hopen zij een duurzame bijdrage te kunnen leveren aan bedrijven in de technische sector. Ze zijn slim, analytisch, en multidisciplinair inzetbaar. Dat maakt ze een succesvolle partner richting de toekomst!

Wat is een Quick Scan? 

Een Quick Scan is een onderzoek naar een bepaald vraagstuk waar een bedrijf mee zit, waarbij academische kennis van toegevoegde waarde zou zijn. Zo ondersteunt UniPartners ondernemingen door hun uitdagingen inzichtelijk te maken en op te lossen; denk hierbij aan proces-, transport- en logistieke optimalisaties, maar ook aan werktuigbouwkundige-, IT- en nog vele andere vraagstukken. "Door ook projectmanagement aan te bieden, nemen wij voor ondernemingen dit tijdrovende werk uit handen. Dit doen wij al meer dan 30 jaar voor zowel grote ondernemingen als ASML en Philips, als voor vele MKB'ers."

Op deze wijze streeft UniPartners ernaar dé speler te zijn, en te blijven, die zeker niet alleen relevante praktijkervaring aan studenten biedt, maar ook ondernemingen de kans geeft om academische kennis in huis te halen - kennis die nog dagelijks in de collegebanken verrijkt wordt met de laatste ontwikkelingen op het expertise-gebied dat úw onderneming nodig heeft.

UniPartners & Teqoia

UniPartners en Teqoia zijn samengekomen om een unieke multidisciplinaire mix van expertise te bieden aan bedrijven.

Het uiteindelijke doel van UniPartners is een academisch rapport aan te bieden waar de mogelijkheden zijn uitgewerkt. Op deze manier heeft de opdrachtgever inzicht in eventuele verbeter- en knelpunten. Daarna is het zaak deze verbeteringen te implementeren. Daar komt Teqoia met zijn expertise bij kijken. Onze specialisten zorgen ervoor dat het academische voorwerk ook wordt uitgevoerd. Zo kan er een complete oplossing worden aangeboden die voor alle partijen voordelig is. Een bekende uitspraak van Johan Cruijff komt daarbij naar boven: "Je gaat het pas zien als je het doorhebt."  

Wil je meer weten over deze unieke samenwerking?
Neem dan contact op met:

Proces vol specialisten

Specialisten in de techniek

Geinteresseerd om een TU-student in te zetten voor uw bedrijfsprobleem? Het onderstaande proces wordt dan nauwkeurig gevolgd. De eerste vier stappen worden uitgevoerd door UniPartners, waarna Teqoia voor de laatste twee stappen het stokje overneemt. Zo weet je zeker dat een goede en gestructureerde aanpak gehanteerd wordt. 

Bekijk onze Teq Talks over
it

Quick Scans TU-studenten zorgen voor nieuwe impulsen

Quick Scans TU-studenten zorgen voor nieuwe impulsen

Samenwerking UniPartners en Teqoia moet zorgen voor een unieke mix aan expertise die het bedrijfsleven…

Lees verder