TEQOIA

Jouw toekomst in de IT

Uitdagende opdrachten
Ontwikkel jezelf aan de IT Academy

Bekijk de vacatures

Maak het verschil

Digitale transformatie

De digitale transformatie voltrekt zich in een razend tempo. De cloud staat aan de basis van een alsmaar toenemende connectiviteit. Ontwikkelingen als software defined networking, het Internet of Things en kunstmatige intelligentie zijn hard op weg om mainstream te worden.

Overal ter wereld doen organisaties een beroep op technologie om hun klanten beter en efficiënter te bedienen. De vraag is hoe je daar tastbare voordelen uit kunt halen, zonder de complexiteit te vergroten. En hoe neem je eindgebruikers mee in een snel veranderende wereld? Als IT-specialist heb je daarbij een rol van betekenis. Of je nu meehelpt bij het opzetten van een wereldwijd datanetwerk, support levert, visualisaties en dashboards ontwikkelt die voortgang van de bedrijfsvoering inzichtelijk maken of een beveiligde omgeving bouwt. IT specialisten, dev-ops engineers, projectleiders, technisch consultants en data architecten kunnen bij ons het verschil maken.

IT Academy

De Teqoia IT Academy

Zonder kosten een Bachelor titel halen

IT academy

Heb jij je sporen verdiend in de IT, maar kun je niet doorgroeien omdat je geen bachelor titel hebt? Dan is de Teqoia IT Academy de ideale oplossing voor je! Naast een betaalde baan, rond je in 1 tot 4 jaar je hbo-  opleiding af!

Je hebt een afgeronde mbo opleiding of je bent ooit gestart met een hbo opleiding die je om wat voor reden ook nooit hebt afgerond. Door je opleiding, je werk of je hobby heb je een duidelijke affiniteit met de ICT en je wilt daar graag in doorgroeien. Doordat je niet de juiste papieren hebt, lukt dat echter niet. Dan is de Teqoia IT Academy ideaal voor jou!

Hoe werkt het?

Na een gesprek over je kennis en vaardigheden, je interesses, de richting die je op wilt en de mogelijkheden die wij bij onze opdrachtgevers hebben, laten we je 'eerder verworven competenties' toetsen. Op grond daarvan stellen we gezamenlijk een opleidingstraject samen dat bij je past en dat leidt tot een erkend hbo- of universitair diploma. De ervaring leert dat het realistisch is dat je, afhankelijk van je instapniveau, in een tot vier jaar je diploma kunt halen.

Wij plaatsen je bij een opdrachtgever waar je verder kunt groeien. In de meeste gevallen is dat voor vier dagen per week, maar als jij dat wilt, kun er ook voor kiezen om naast je studie fulltime te werken. Je studie is voornamelijk digitaal. Klassikale lessen kunnen ook, maar dat is alleen als jij daar bij bepaalde vakken behoefte aan hebt. Daarnaast krijg je begeleiding van vakdocenten, je Teqoia contactpersoon en heb je af en toe bijeenkomsten met studiegenoten om van elkaars ervaringen te leren.

Wij betalen je studie en voor je werk ontvang je een meer dan marktconform salaris. Het belangrijkste is dat jij uiteindelijk je studie met goed gevolg afrondt! Na het afronden van je studie kun je via Teqoia blijven werken of kom je in vaste dienst bij een van onze opdrachtgevers.

Hoe kan het zo snel en goedkoop?

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch is het wel logisch dat de opleiding aan de Teqoia IT Academy zo snel kan gaan:

  • Je hoeft geen 'algemeen vormende vakken' als Nederlands of wiskunde te volgen; je concentreert je alleen op de vakken die van belang zijn voor je uiteindelijk baan
  • Je werkt al tijdens je studie, dus je hoeft niet nog eens stage te lopen
  • En het belangrijkste: je neemt al een flinke bagage en een gezonde portie motivatie mee je opleiding in!

We gaan er natuurlijk vanuit dat wij je tot lang na je studie kunnen blijven boeien met interessante opdrachten, maar als jij besluit om je carrière buiten Teqoia voort te zetten, dan kan dat.

Interesse?

Heb jij interesse in een volledig betaalde hbo- of universitaire opleiding, neem dan contact op met Teqoia IT Solutions.

Je kunt ook ons sollicitatieformulier invullen. Vergeet dan niet om in de motivatie aan te geven dat je interesse hebt voor de Teqoia IT Academy.

Wil je meer weten over dit onderwerp?
Neem dan contact op met:

IT vacatures

Vacatures in de IT

We werken op bijzondere projecten voor bedrijven die ertoe doen. Heb jij een MBO+- / HBO-opleiding of denkniveau in de IT? De kans is groot dat jouw volgende uitdaging daar tussen zit.

Amsterdam
HBO / Bachelor
Commercieel/Sales

Geïntereseerd in de vacature Senior Accountmanager? Lees meer!

ICT

Heerlen
HBO / Bachelor
ICT

Geïntereseerd in de vacature Junior Netwerkbeheerder? Lees meer!

ICT

Heerlen
HBO / Bachelor
ICT

Geïntereseerd in de vacature Netwerkbeheerder? Lees meer!

ICT

Eindhoven
HBO / Bachelor
ICT

Geïntereseerd in de vacature IT Support Medewerker? Lees meer!

ICT

Eindhoven
HBO / Bachelor
ICT

Geïntereseerd in de vacature Recruiter Teqoia IT Solutions (Masterclass)? Lees meer!

ICT

Breda
HBO / Bachelor
ICT

Geïntereseerd in de vacature Automation Engineer? Lees meer!

ICT

Eindhoven
HBO / Bachelor
ICT

Geïntereseerd in de vacature Microsoft Business Intelligence Specialist? Lees meer!

ICT

vacature Linux Infrastructuur Specialist

Maastricht-Airport Maastricht-Airport
Maastricht-Airport
HBO / Bachelor
ICT

Geïntereseerd in de vacature Linux Infrastructuur Specialist? Lees meer!

ICT

vacature C# Developer

Sittard Sittard
Sittard
HBO / Bachelor
ICT

Geïntereseerd in de vacature C# Developer? Lees meer!

ICT

vacature C# Developer

Sittard Sittard
Sittard
HBO / Bachelor
ICT

Geïntereseerd in de vacature C# Developer? Lees meer!

ICT