Wij zijn er voor u

Vind de beste technische
specialisten voor uw
bedrijf.

Meld uw opdracht aan

Teqoia voor u

TEQOIA icon

Sourcing expertise

Vanuit onze experise vinden we de juiste kandidaat voor elke vraag

TEQOIA icon

30+ jaar ervaring in techniek

Met meer dan dertig jaar ervaring weten we wat de uitdagingen zijn

TEQOIA icon

Proactieve samenwerking

Uw persoonlijke accountmanager pakt uw vraagstuk graag samen op.

TEQOIA icon

Focus op ontwikkeling

Een Teqoiaan is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

TEQOIA icon

Landelijk netwerk

We zijn met zes vestigingen actief in heel Nederland en Antwerpen

Testimonial

"Wat ik heel prettig vind, is het contact dat er altijd is vanuit Teqoia, ook als de projecten portfolio op dat moment nauwelijks tot geen mensen vraagt."

Shell is een toonaangevend energiebedrijf met wereldwijd 82.000 werknemers, waarvan 10.000 in Nederland. Rob van Gils zorgt als Regional Project HSSE Lead Downstream EMEA (Health, Safety, Security and Environmental) er voor dat diverse grote Downstream projecten in de regio Europa, Midden-Oosten en Afrika veilig en gezond uitgevoerd kunnen worden. Hiervoor werkt hij al jaren samen met ‘preferred supplier’ Teqoia.

“Werken aan een portfolio van projecten zorgt er ook voor dat het een komen en gaan is van mensen in dat ‘projecten landschap’. Iedereen begrijpt dat je al dat werk niet altijd met vaste krachten kunt doen, maar dat het inhuren van kwalitatief goed en betrouwbaar personeel absoluut noodzakelijk is. Teqoia is hierin voor mij al jaren een zeer professionele partner. Belangrijk voor mij is het contact. Gelukkig zitten Gianni Picano (Regio Manager Teqoia) en ik op dezelfde golflengte en hebben wij minimaal elke twee weken contact over de projecten. Wat ik heel prettig vind, is het contact dat er altijd is vanuit Teqioa , ook als de projecten portfolio op dat moment nauwelijks tot geen mensen vraagt. Het is dus duidelijk dat het niet draait om het wegzetten van mensen, maar om goed contact houden met de klant en dat waardeer ik heel erg.”

Rob van Gils, Shell