Een team van specialisten voor u.

Onze ervaring en netwerk

Een grootschalig project, nieuwe implementatie, onderhoud of een langdurig traject? Wij weten het juiste team aan specialisten voor u samen te stellen. Door onze jarenlange ervaring in diverse technische branches, snappen wij de uitdagingen voor u voor staat. En daarom weten we precies welke professionals u nodig heeft. We leren u graag kennen om de juiste match te kunnen maken. Deel u uitdaging, wij gaan deze graag aan!

Uw persoonlijke accountmanager

Uw persoonlijke accountmanager bij Teqoia kent de technische branches en vakdisciplines van haver tot gort. Zij weten wat specialisten drijft en zien onze Teqoianen als drijvende kracht achter de techniek. In samenspraak detacheren we de juiste specialisten om uw meest uitdagende technische projecten tot een succes te brengen. Op projectbasis of voor (on)bepaalde tijd

Onze kernwaarden

Persoonlijke groei, Passie voor techniek en Partnerschap.

De accountmanagers en recruiters van Teqoia kennen de technische branches en vakdisciplines van haver tot gort. We weten wat specialisten drijft en zien onze Teqoianen als drijvende kracht achter de techniek. In samenspraak detacheren we de juiste specialisten om uw meest uitdagende technische projecten tot een succes te brengen. Op projectbasis of voor (on)bepaalde tijd.

TEQOIA icon

Sourcing expertise

We willen je als contactpersoon een specialist bieden. Dat betekent dat we daar alle registers voor open trekken. Vanuit sourcing expertise vinden we de juiste kandidaat voor elk project of (vast) dienstverband.

TEQOIA icon

30+ jaar ervaring in techniek

We hebben onze sporen in de techniek inmiddels verdiend. Met meer dan dertig jaar ervaring weten we wat de uitdagingen zijn, wat er benodigd is voor elk project en hoe we daar als Teqoia op kunnen inspelen. Daar profiteer je van!

TEQOIA icon

Proactieve samenwerking

We vervullen graag de partnerrol. Samen treden we wervingsuitdagingen tegemoet. We gaan graag het gesprek aan en vertellen (data-driven) wat de wervingskansen zijn, om je vervolgens van een passend advies te voorzien. Zo gaan we net wat verder.

TEQOIA icon

Focus op ontwikkeling

We stimuleren specialisten zichzelf te ontwikkelen. Door ervaring op te doen bij vooraanstaande projecten, door deel te nemen aan trainingen en cursussen, en door kennisdeling en inspiratie met mede-specialisten.

TEQOIA icon

Landelijk netwerk

We zijn met zes vestigingen actief in heel Nederland en Antwerpen. Onze passie voor techniek is daarbij universeel. De business en wervingsbehoeften zijn dat vaak niet. Met lokale know-how kunnen we snel schakelen. Snel de juiste specialist op het juiste project.

Contact met Teqoia

Neem nu contact op met een Teqoia vestiging om over de mogelijkheden te sparren, of laat hieronder een bericht achter.

Stel ons je vraag!

(*) verplichte velden