Teqoia staat voor techniek, mensen, passie en groei.

Wij werven en detacheren toptalent op MBO+-, HBO en WO werk- en denkniveau voor bedrijven die ertoe doen. We geloven in mensen en kennen de werelden van onze opdrachtgevers. 

Vanuit een diepgaande passie voor technologie zorgen we telkens voor de juiste expertise om de meest uitdagende projecten tot een succes te maken.

Dit zijn de waarden waar we voor staan:

 • TEQOIA icon
  Wij zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.
  We verkopen geen praatjes en zijn transparant. We houden ons simpelweg aan onze afspraken. Zo behandelen we iedereen zoals we zelf ook behandeld willen worden.
 • TEQOIA icon
  Wij zijn lokaal en dichtbij.
  We staan open voor iedereen en zijn altijd benaderbaar. We snappen de uitdagingen waar organisaties én specialisten voor staan. Zeg ons wat je wilt, wij zijn aanspreekbaar. Altijd en overal, want iedereen telt.
 • TEQOIA icon
  Wij denken groots en vrij met je mee.
  We staan met beide benen in de wereld van vandaag. We weten dat de business lokaal is, maar we zien ook het grotere plaatje. We hebben aandacht voor vernieuwing bij opdrachtgevers en specialisten.
 • TEQOIA icon
  Alleen ga je hard, maar samen komen we verder.
  Teamwerk is de manier om onze doelen te realiseren. Wij delen kennis, succes en onze netwerken. Omdat we geloven in de kracht van de groep. Samen vormen we een geweldig team.
 • TEQOIA icon
  Wij geloven in ons werk en resultaat maakt ons gelukkig.
  We leveren kwaliteit die de verwachtingen overtreft. Zo maken we de wereld mooier en zijn we nóg trotser op wat we doen. En dat willen we graag iedereen laten weten.

Kom bij Teqoia. Als opdrachtgever of als technisch specialist.