Teqoia staat voor persoonlijke groei, passie voor techniek en sterk partnerschap.

Wij werven en detacheren technisch specialisten op verschillende werk- en denkniveaus (mbo+, hbo/ bachelor en wo/ master) voor bedrijven in onze werelden. 

Onze beloftes

We geloven in mensen en kennen de werelden van onze opdrachtgevers. Vanuit een diepgaande passie voor techniek zorgen we telkens voor de juiste expertise om de meest uitdagende projecten tot een succes te maken.

Dit zijn de beloftes die we jou als technisch specialist doen:

 • TEQOIA icon
  Next level ervaring
  We willen jou als specialist een topervaring bieden. Dat kan alleen door in alle stappen van het detacheringsproces de beste service te bieden. Van een plezierig interview, tot feedback waar je echt wat aan hebt. En van een sterk advies, tot een uitstekende on-boarding ervaring. Alles next level.
 • TEQOIA icon
  30+ jaar ervaring in de techniek
  We hebben onze sporen in de techniek inmiddels verdiend. Met meer dan dertig jaar ervaring weten we wat de uitdagingen zijn in de techniek, wat er benodigd is voor welk project en hoe we daar als Teqoia op kunnen inspelen. Deze kennis en ervaring zetten we voor jou in!
 • TEQOIA icon
  Binding met onze mensen
  We staan open voor iedereen en zijn altijd benaderbaar. We snappen de uitdagingen waar specialisten voor staan. Zeg ons wat je wilt, wij zijn aanspreekbaar. Altijd en overal, want iedereen telt.
 • TEQOIA icon
  Focus op ontwikkeling
  We zien dat de techniek aan het veranderen is en willen jou de tools bieden om mee te veranderen. Middels trainingen en cursussen bij de Teqoia Academy laten we jou groeien. Elke dag weer.
 • TEQOIA icon
  Groot landelijk netwerk
  We weten dat de business lokaal is, maar we zien ook het grotere plaatje. We hebben aandacht voor vernieuwing bij opdrachtgevers en specialisten.

Kom bij Teqoia. Als opdrachtgever of als technisch specialist.

In vogelvlucht

Teqoia in vogelvlucht

Vennootschapsgegevens

Teqoia is een handelsnaam van de onderstaande vennootschappen: 

• Teqoia Engineering B.V.
KvK nummer 16070254, BTW nummer NL8020.35.528.B01

• Teqoia Engineering and Construction Services B.V.
KvK nummer 27225266, BTW nummer NL0016.51.328.B01