TEQOIA

Civiele Techniek

Maak het met grond-, weg- en waterbouw

Civiele techniek is toegepaste wetenschap. Kort door de bocht is het de wetenschap die zich bezighoudt met het ontwerpen, uitvoeren en onderhouden van objecten die vastzitten aan de grond. Dat klinkt misschien een beetje ‘zweverig’, maar het is eigenlijk best simpel.

Bruggen, spoorwegen, wegen, kabels, pijpleidingen. Feitelijk de infrastructuur die we dagelijks gebruiken. Als civiel engineer sta je je hele carrière voor immense uitdagingen. Bij de bouw of het onderhoud van dijken, vliegvelden, kanalen, sluizen of wegen is het namelijk zaak om zo weinig mogelijk overlast te veroorzaken, terwijl alleen het beste goed genoeg is. Inventiviteit en oplossingsgericht denken, gaan hand in hand met plannen en calculeren.

Uitstekend inkomen

Evenals de werkzaamheden zijn ook de mogelijkheden eindeloos. Van constructeurs, aannemers en projectmanagers tot projectontwikkelaars, adviseurs en leveranciers; met een studie civiele techniek liggen de banen voor het oprapen. Stuk voor stuk uitstekend betaald met bruto salarissen die oplopen tot € 5000,- per maand. En meer.

Vacatures Civiele Techniek

Zoek hieronder door alle vacatures uit het vakgebied civiele techniek. Niet gevonden wat je zocht? Filter hier op vacatures uit alle vakgebieden!

Vacatures

We werken op bijzondere projecten voor bedrijven die ertoe doen. Heb jij een mbo+, hbo/bachelor of wo/master-opleiding of denkniveau? De kans is groot dat jouw volgende uitdaging daar tussen zit.

Gelderland
HBO
Vergunningverlener

Geïntereseerd in de vacature Junior vergunningverlener waterwet? Lees meer!

Overheid

vacature Adviseur Omgeving

Gelderland Gelderland
Gelderland
HBO
Adviseur

Geïntereseerd in de vacature Adviseur Omgeving? Lees meer!

Overheid

vacature Uitvoerder

Hengelo Hengelo
Hengelo
MBO
Uitvoerder

Geïntereseerd in de vacature Uitvoerder? Lees meer!

Aannemer (toeleveranciers)

Almelo
MBO
Coördinator / Voorbereider

Geïntereseerd in de vacature Planontwikkelaar? Lees meer!

Woningbouw

vacature BIM Modelleur

Hengelo Hengelo
Hengelo
MBO
BIM / Modelleur

Geïntereseerd in de vacature BIM Modelleur? Lees meer!

Aannemer (toeleveranciers)