TEQOIA

Civiele Techniek

Maak het met grond-, weg- en waterbouw

Civiele techniek is toegepaste wetenschap. Kort door de bocht is het de wetenschap die zich bezighoudt met het ontwerpen, uitvoeren en onderhouden van objecten die vastzitten aan de grond. Dat klinkt misschien een beetje ‘zweverig’, maar het is eigenlijk best simpel.

Bruggen, spoorwegen, wegen, kabels, pijpleidingen. Feitelijk de infrastructuur die we dagelijks gebruiken. Als civiel engineer sta je je hele carrière voor immense uitdagingen. Bij de bouw of het onderhoud van dijken, vliegvelden, kanalen, sluizen of wegen is het namelijk zaak om zo weinig mogelijk overlast te veroorzaken, terwijl alleen het beste goed genoeg is. Inventiviteit en oplossingsgericht denken, gaan hand in hand met plannen en calculeren.

Uitstekend inkomen

Evenals de werkzaamheden zijn ook de mogelijkheden eindeloos. Van constructeurs, aannemers en projectmanagers tot projectontwikkelaars, adviseurs en leveranciers; met een studie civiele techniek liggen de banen voor het oprapen. Stuk voor stuk uitstekend betaald met bruto salarissen die oplopen tot € 5000,- per maand. En meer.

Vacatures Civiele Techniek

Zoek hieronder door alle vacatures uit het vakgebied civiele techniek. Niet gevonden wat je zocht? Filter hier op vacatures uit alle vakgebieden!

Vacatures

We werken op bijzondere projecten voor bedrijven die ertoe doen. Heb jij een mbo+, hbo/bachelor of wo/master-opleiding of denkniveau? De kans is groot dat jouw volgende uitdaging daar tussen zit.

Amsterdam
MBO 4 / A2
Installatietechniek

Geïntereseerd in de vacature Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde? Lees meer!

Overig

vacature E&I Projectleider

Omgeving Rotterdam Omgeving Rotterdam
Omgeving Rotterdam
HBO / Associate degree
Procestechniek

Geïntereseerd in de vacature E&I Projectleider? Lees meer!

Petrochemie

Assen
HBO / Associate degree
Commercieel/Sales

Geïntereseerd in de vacature Accountmanager? Lees meer!

Overig

Groningen
MBO 4 / A2
Elektrotechniek

Geïntereseerd in de vacature Tekenaar Elektrotechniek? Lees meer!

Overig

Eindhoven
HBO / Bachelor
ICT

Geïntereseerd in de vacature Recruiter Teqoia IT Solutions (Masterclass)? Lees meer!

ICT