TEQOIA

Werktuigbouwkunde

Werktuigbouwkunde de basis tot een succesvolle carrière?

Bouwen aan de samenleving én een carrière? Je staat er eigenlijk nooit bij stil, maar alles draait vandaag de dag letterlijk en figuurlijk om techniek. Zonder techniek staat alles stil. Van fabrieken tot verpleeghuizen en van transport tot landbouw. Als werktuigbouwkundige had je dit waarschijnlijk al door toen je aan je studie begon. Een studie waarbij je het maximale uit je hersenen én je handen haalt. Als werktuigbouwkundige ben je een techneut die in verschillende vakgebieden uit de voeten kan. Van ‘warme’ werktuigbouwkunde (thermodynamica, stromingsleer en energietechniek) tot de mechanische werktuigbouwkunde waar constructies, materiaalkeuze en machinerie de boventoon voeren. Werk je liever aan klimaatbeheersing/ HVAC binnen gebouwen? Ook daarbij vormt werktuigbouwkunde de basis. Evenals bij de wat minder luchtige scheeps- en staalbouw.

Werktuigbouwkunde salaris

De grote gemene deler van iedereen die werktuigbouwkunde heeft gestudeerd: het ontwerpen en bouwen van machines zijn je lust en je leven. Als werktuigbouwkundige heb je een technische diploma op zak waar je de rest van je leven plezier van hebt en heel veel mensen plezier mee doet! Mede daarom is de beloning navenant, met een salaris dat kan oplopen tot € 5500,- bruto per maand voor een Lead Engineer. Benieuwd wat je bijvoorbeeld als projectleider, tekenaar, constructeur of (systeem) engineer kunt verdienen? Kijk dan snel naar onze vacatures.

Vacatures Werktuigbouwkunde

Zoek hieronder door alle vacatures uit het vakgebied werktuigbouwkunde. Niet gevonden wat je zocht? Filter hier op vacatures uit alle vakgebieden!

Vacatures

We werken op bijzondere projecten voor bedrijven die ertoe doen. Heb jij een mbo+, hbo/bachelor of wo/master-opleiding of denkniveau? De kans is groot dat jouw volgende uitdaging daar tussen zit.

Woerden
MBO 4 / A2
Bouwkunde

Geïntereseerd in de vacature Werkvoobereider Civiel? Lees meer!

Bouw en civiel

Belgium
WO / Master
Procestechniek

Geïntereseerd in de vacature Process Engineer? Lees meer!

Farmacie

vacature Project Engineer Packaging

regio Antwerpen regio Antwerpen
regio Antwerpen
WO / Master
Project

Geïntereseerd in de vacature Project Engineer Packaging? Lees meer!

Farmacie

vacature Project Engineer HVAC

regio Antwerpen regio Antwerpen
regio Antwerpen
HBO / Bachelor
Installatietechniek

Geïntereseerd in de vacature Project Engineer HVAC? Lees meer!

Overig

vacature Project Engineer Clean Utilities

regio Antwerpen regio Antwerpen
regio Antwerpen
WO / Master
Procestechniek

Geïntereseerd in de vacature Project Engineer Clean Utilities? Lees meer!

Farmacie