TEQOIA

Werktuigbouwkunde

Werktuigbouwkunde de basis tot een succesvolle carrière?

Bouwen aan de samenleving én een carrière? Je staat er eigenlijk nooit bij stil, maar alles draait vandaag de dag letterlijk en figuurlijk om techniek. Zonder techniek staat alles stil. Van fabrieken tot verpleeghuizen en van transport tot landbouw. Als werktuigbouwkundige had je dit waarschijnlijk al door toen je aan je studie begon. Een studie waarbij je het maximale uit je hersenen én je handen haalt. Als werktuigbouwkundige ben je een techneut die in verschillende vakgebieden uit de voeten kan. Van ‘warme’ werktuigbouwkunde (thermodynamica, stromingsleer en energietechniek) tot de mechanische werktuigbouwkunde waar constructies, materiaalkeuze en machinerie de boventoon voeren. Werk je liever aan klimaatbeheersing/ HVAC binnen gebouwen? Ook daarbij vormt werktuigbouwkunde de basis. Evenals bij de wat minder luchtige scheeps- en staalbouw.

Werktuigbouwkunde salaris

De grote gemene deler van iedereen die werktuigbouwkunde heeft gestudeerd: het ontwerpen en bouwen van machines zijn je lust en je leven. Als werktuigbouwkundige heb je een technische diploma op zak waar je de rest van je leven plezier van hebt en heel veel mensen plezier mee doet! Mede daarom is de beloning navenant, met een salaris dat kan oplopen tot € 5500,- bruto per maand voor een Lead Engineer. Benieuwd wat je bijvoorbeeld als projectleider, tekenaar, constructeur of (systeem) engineer kunt verdienen? Kijk dan snel naar onze vacatures.

Vacatures Werktuigbouwkunde

Zoek hieronder door alle vacatures uit het vakgebied werktuigbouwkunde. Niet gevonden wat je zocht? Filter hier op vacatures uit alle vakgebieden!

Vacatures

We werken op bijzondere projecten voor bedrijven die ertoe doen. Heb jij een mbo+, hbo/bachelor of wo/master-opleiding of denkniveau? De kans is groot dat jouw volgende uitdaging daar tussen zit.

vacature E&I Technician

Moerdijk Moerdijk
Moerdijk
MBO 4 / A2
Elektrotechniek

Geïntereseerd in de vacature E&I Technician? Lees meer!

Olie & Gasindustrie

vacature E&I FEED Engineer

ANTWERPEN ANTWERPEN
ANTWERPEN
WO / Master
Elektrotechniek

Geïntereseerd in de vacature E&I FEED Engineer? Lees meer!

Chemie

Hengelo
HBO / Bachelor
Commercieel/Sales

Geïntereseerd in de vacature Managing Consultant? Lees meer!

Overig

Amsterdam
MBO 4 / A2
Procestechniek

Geïntereseerd in de vacature Document Administrator? Lees meer!

Bouw en civiel

Hengelo
HBO / Bachelor
Commercieel/Sales

Geïntereseerd in de vacature Senior Accountmanager? Lees meer!

Overig