Voor opdrachtgevers

Teqoia is een netwerk van technisch specialisten. Wij werven en detacheren toptalent op MBO+-, HBO- of WO werk- en denkniveau.

Onze recruiters en accountmanagers kennen de wereld van onze opdrachtgevers en weten wat specialisten drijft. Wij zien mensen als drijvende kracht achter technologie en geloven in een persoonlijke aanpak. Samen vinden we de juiste mensen om de meest uitdagende projecten tot een succes te brengen. Op projectbasis of voor (on)bepaalde tijd.

  • Wij zijn gespecialiseerd in functies binnen olie, gas & petrochemie, chemie, voeding & farmacie, bouw, civiel & installatie en machinebouw.
  • Wij stimuleren onze specialisten om zichzelf te ontwikkelen. Door te werken aan mooie projecten, training en opleiding, kennisdeling en inspiratie.
  • Wij zijn lokaal en altijd dichtbij. We snappen de uitdaging waar organisaties én specialisten voor staan. Zeg ons wat je wilt, wij zijn aanspreekbaar. Altijd en overal, want iedereen telt.
  • Wij kennen onze specialisten. We zijn dagelijks met ze in gesprek, we weten wat hen drijft en we hebben vaak een jarenlange ervaring met ze. Daarmee weten we altijd zeker dat een 'Teqqie' aan uw verwachtingen voldoet.
  • Wij zijn de directe schakel tussen u en de specialist. Wij weten wat er speelt in uw wereld en vinden altijd de perfecte specialist als aanvulling op uw organisatie.

Kom bij Teqoia!

Neem direct contact met ons op