Teqoia is jouw partner

Werk samen met de top 100
technisch bedrijven van Nederland.

Word teqoiaan

Je komt in dienst bij Teqoia, onderdeel van de TecqGroep. Een financieel gezond bedrijf met meer dan 1.000 medewerkers in de techniek. De naam Teqoia is nieuw sinds 2018; de achterliggende organisaties zeker niet. Je hebt vast wel eens gehoord van Isoper of Nova Engineering. Elk met ruim 30 jaar ervaring in de bemiddeling van technisch specialisten.

Jouw carrière bij Teqoia

  • Bouw mee aan een mooi nieuw tech merk;
  • Werk bij de grootste technische bedrijven ter wereld;
  • Pluk de vruchten van de technische- en commerciële kennis van je directe collega’s;
  • Geniet van goede arbeidsvoorwaarden;
  • Werk, ontwikkel én geniet in je leven;

Wat je van ons kunt verwachten

TEQOIA icon

Persoonlijke groei

We staan voor persoonlijke groei en stellen de mens voorop. Je kunt bij ons werken aan je vaardigheden; technisch, software-matig, of qua soft skills. Zo ga je mee met de tijd. Een periode als Teqoiaan zal je daardoor altijd bijblijven

TEQOIA icon

Partnerschap

We zijn met onze expertise een partner voor technisch specialisten. We denken mee met je carriereplanning en zullen je ontlasten in al de randzaken. We adviseren je in de te volgen route naar een nieuw technisch project. We helpen je om dit een succesvolle periode te maken!

TEQOIA icon

Passie voor techniek

We hebben een frisse blik op de techniek en zijn gedreven door veranderingen die plaatsvinden in onze technische branches. Daardoor hebben we een goed beeld bij de uitdagingen die jij als technisch specialist ervaart.

Technische topprojecten

"Wij werken aan top projecten van formaat. Bijvoorbeeld grote bouwprojecten in het centrum van Rotterdam, industriële plants op het Chemiepark in Delfzijl, tech bedrijven in regio Eindhoven en offshore-projecten in de Noordzee. Uitdaging gegarandeerd!

Kom in dienst bij Teqoia en geniet van van uitstekende arbeidsvoorwaarden. Denk aan een auto van de zaak, uitdagende projecten, cursussen en opleidingen en de vastigheid die je nodig hebt om je ook privé te kunnen ontplooien."

Zoek jouw droombaan

Samen bouwen

Vanaf het eerste moment krijg je bij Teqoia een vast contactpersoon met wie je kunt sparren, die samen met jou uitdagende projecten vindt en meebouwt aan je carrière.  Met kansen om verder te groeien. Of het nu gaat over de volgende digitale revolutie, of een upgrade in CAD technologie. Samen met jou en onze opdrachtgevers kijken we wat je nodig hebt om je persoonlijke ambities waar te maken. Wij zijn bereid om in jou te investeren. Training en opleiding zorgen ervoor dat we samen voorop blijven lopen en het beste kunnen bieden voor onze opdrachtgevers.

Kom in contact

Testimonial

"Ik heb Teqoia bij veel van mijn oud collega’s geadviseerd en ook zij zien Teqoia als een zeer prettige organisatie waar wordt meegedacht over de vervolgstappen van elk individu."

Sinds 2018 in dienst bij Teqoia. Ik heb voor Teqoia gekozen omdat zij binnen de markt worden gezien als een betrouwbare speler. Dat is ook gebleken. Er wordt bijvoorbeeld altijd op tijd betaald en er wordt niet geheimzinnig gedaan over de tarieven.
De werknemers binnen Teqoia zijn altijd behulpzaam en bereid met mij mee te denken over een volgende stap. Het gevoel dat ik geen nummer ben, maar dat zij echt het beste met mij voor hebben is iets wat Teqoia uniek maakt. Ik heb bijna op dagelijkse basis contact met Gianni en Junior, over allerlei zaken en soms ook over niet werk gerelateerde zaken.

Het feit dat ik vanaf 2018 al aan het werk ben voor Teqoia zegt ook veel over de mogelijkheden die zij bieden. Zij kijken altijd ruim van tevoren welke opdrachten er bij mij zullen passen. Dit heeft erin geresulteerd dat ik nooit langer dan twee weken zonder werk heb gezeten.

Joel Nijman,