Werken bij

Welkom in de wereld van Teqoia

TEQOIA

Onze werelden

Jij hebt passie voor technologie. Wij weten wat er speelt bij onze opdrachtgevers en snappen de uitdagingen waarvoor jij komt te staan. In welke wereld ga jij je grenzen verleggen?

Onze werelden

Olie, gas & petrochemie

Welkom aan het begin van de industriële keten. De wereld van multinationals, maar ook van challengers die het anders willen doen.

Ze scheiden ruwe olie in verschillende 'fracties' voor brandstof of als basis voor producten zoals kunststoffen, synthetische vezels, kunstrubber, wasmiddelen en voor de farmaceutische industrie. De wereld van olie, gas en petrochemie staat voor grote uitdagingen. Hoe schakel je om naar herbruikbare grondstoffen? Hoe maak je processen efficiënter, veiliger en duurzamer? Als specialist in engineering, constructie, projectleiding, projectmanagement, inkoop of werkvoorbereiding sta je in het midden van deze dynamiek. Of je nu meewerkt aan de voorbereiding van een shutdown & turnaround traject. Een ontwerp maakt voor een nieuwe PET-fabriek. Of de bouw begeleidt van het grootste compressorstation van Nederland. Wij vinden een uitdaging die bij je past.

Vacatures in olie, gas & petrochemie

Installatie

Slimme gebouwen en intelligente infrastructuur bepalen hoe onze wereld eruit gaat zien. En installatietechniek is de basis waarop we die wereld bouwen.

Nieuwe technologie en slim materiaalgebruik maken het mogelijk om gebouwen volledig klimaatneutraal te maken. En bij te dragen aan een gezonde, comfortabele en veilige leefomgeving. De mogelijkheden zijn eindeloos. The Internet of Things en Big Data zorgen voor steeds weer nieuwe toepassingen die de verwachtingen van opdrachtgevers overtreffen. Of je nu betrokken bent bij de bouw van het eerste C02-negatieve schoolgebouw van Europa. De installatie van groene gevels en zonneschoorstenen. Of een waternet dat zelf problemen signaleert, voordat ze plaatsvinden. Als projectleider, tekenaar, constructeur of calculator ga je boeiende tijden tegemoet.

Vacatures in de installatie

Onze werelden

Onze werelden

Bouw & civiel

Duurzaam bouwen, met slimme materialen en minder verbruik van energie en water, komt steeds meer in de spotlight te staan.

Het maakt projecten complexer, met steeds meer specialisten die erbij betrokken zijn. Goede samenwerking en co-creatie zijn cruciaal om de bouwcyclus te beheren, versnellen en de kosten in de hand te houden. Technologie helpt daarbij. Van opdrachtgever tot opdrachtnemer, ontwerper, aannemer, ondernemer en productiebedrijf: iedereen is real-time verbonden bij alle schakels van de productieketen. Of je nu meehelpt om ons wegennet veilig en bereikbaar te houden. Het kantorencomplex van de toekomst ontwerpt. Of de bouw begeleidt van een klimaatneutraal metrostation. Vind jij het een uitdaging om in deze wereld je mannetje te staan? Tekenaars, calculators, werkvoorbereiders, constructeurs, uitvoerders en projectleiders kunnen direct aan de slag.

Vacatures in bouw & civiel

IT

De digitale transformatie voltrekt zich in een razend tempo. De cloud staat aan de basis van een alsmaar toenemende connectiviteit. Ontwikkelingen als software defined networking, het Internet of Things en kunstmatige intelligentie zijn hard op weg om mainstream te worden.

Overal ter wereld doen organisaties een beroep op technologie om hun klanten beter en efficiënter te bedienen. De vraag is hoe je daar tastbare voordelen uit kunt halen, zonder de complexiteit te vergroten. En hoe neem je eindgebruikers mee in een snel veranderende wereld? Als IT-specialist heb je daarbij een rol van betekenis. Of je nu meehelpt bij het opzetten van een wereldwijd datanetwerk, support levert, visualisaties en dashboards ontwikkelt die voortgang van de bedrijfsvoering inzichtelijk maken of een beveiligde omgeving bouwt. IT specialisten, dev-ops engineers, projectleiders, technisch consultants en data architecten kunnen bij ons het verschil maken.

Vacatures in IT

Onze werelden

Onze werelden

Machinebouw

Van tunnelboormachine tot zelfrijdende auto, interactieve zeesluis of hi-tech oplossingen voor de distributie van olie en gas. In welke wereld je ook actief bent, overal zijn werktuigen en machines nodig. En die worden steeds slimmer.

In 2020 zullen ruim 20 miljard apparaten met elkaar verbonden zijn. Samen veranderen ze productieketens in autonome systemen, die zelf processen beheren en problemen oplossen. Modules, machines, robots én bedrijven communiceren met elkaar op basis van intelligente software en internet. Of je nu werkt aan een interactieve centrifuge voor de ontginning, productie en verwerking van gas. Of slimme distributiecentra die zélf weten waar producten naartoe moeten. Als technisch specialist sta je aan het begin van de vierde industriële revolutie. Geef je op als tekenaar, calculator, werkvoorbereider, constructeur, uitvoerder of projectleider.

Vacatures in machinebouw

Chemie, voeding & farma

Grondstoffen worden schaarser en moeilijker te winnen. Daarmee verandert onze kijk op duurzaamheid.

Afbreekbaarheid is niet langer het enige streven. De nadruk ligt op een spaarzame omgang met hergebruik van materialen. En dat biedt mooie kansen voor de wereld van chemie, voeding en farma. Hoe kun je productieprocessen aanpassen, zodat ze bijdragen aan de circulaire economie? Hoe maak je betere producten, met zo min mogelijk belasting voor het milieu? De uitdagingen liggen voor het oprapen. Of je nu meewerkt aan het ontwerp van een next level foodprocessing systeem. Betrokken bent bij de ontwikkeling van bio-based verpakkingsmateriaal. Of een black-out coördineert voor de vervanging van een complete productieomgeving. Als talent in engineering, constructie, projectleiding, projectmanagement, inkoop of werkvoorbereiding bouw je mee aan de wereld van morgen.

Vacatures in chemie, voeding & farma

Onze werelden

TEQOIA

Het begint allemaal bij jou

Misschien heb je al een duidelijk beeld waar je naartoe wilt. Misschien zie je alleen nog de grote lijnen.

Het begint bij jou

Hoe dan ook, vanaf je eerste stap krijg je bij Teqoia een vaste contactpersoon die je intake doet, waarmee je kunt sparren, die samen met jou mooie projecten vindt en meebouwt aan het verloop van je carrière. Ben je er klaar voor?

onze vacatures open sollicitatie
TEQOIA icon

Passie voor technologie

Heb je een HBO of WO werk- en denkniveau? Heb je passie voor technologie? Dan hebben wij interessante projecten bij meer dan 250 toonaangevende opdrachtgevers.

TEQOIA icon

Talenten ontwikkelen

Wij helpen je om je talenten verder te ontwikkelen. Via mooie projecten, trainingen, opleidingen en kennisuitwisseling met andere specialisten binnen ons netwerk.

TEQOIA icon

Deel van een geweldig team

Kom bij Teqoia, op projectbasis of voor een vast dienstverband. Je bent zeker van een goed inkomen en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. En je maakt deel uit van een geweldig team.