TEQOIA

Bouw mee aan onze groei

Wordt recruiter of accountmanager bij Teqoia,
ontplooi je in de wereld van "mensen & techniek".

Teqoia is onderdeel van de TecqGroep, een financieel gezond bedrijf dat ruim veertig jaar actief is in de detachering van technisch personeel. Teqoia is 2018 ontstaan uit een samenvoeging van alle "white collar" bedrijven van de TecqGroep. Nova Engineering, Nova IT Solutions, Isoper Engineering Services en Primat Project Service hebben hun krachten gebundeld om beter te kunnen inspelen op ontwikkelingen in de techniek. Een nieuw merk dus. Maar met jaren aan expertise.

Ga naar onze vacatures

Over Teqoia

Moderne werkgever

Teqoia is een modern bedrijf, ontstaan om in te spelen op transformaties in de technische arbeidsmarkt. Om het merk stevig in de markt te zetten en groei te realiseren hebben we mensen met passie voor techniek, die zoeken naar persoonlijke ontwikkeling en die relaties kunnen onderhouden met specialisten. We hebben de ambitie om tot één van de topwerkgevers binnen de techniek te horen.

Een carrière bij Teqoia levert je dit op: 

  • Je krijgt de kans om mee te bouwen aan een mooi nieuw merk;
  • Je voorziet enkele van de grootste technische bedrijven ter wereld in hun capaciteitsbehoeften;
  • Je plukt de vruchten van de vergaande technische- en commerciële kennis van je directe collega's;
  • Je komt terecht bij een modern bedrijf met moderne arbeidsvoorwaarden;
  • Je werkt samen met gedreven mensen die zichzelf continu willen ontwikkelen, maar die ook weten dat je moet genieten van het leven;
  • Je werkt bij een ambitieuze organisatie die je in staat stelt mooie dingen neer te zetten. 

Om die reden zorgen wij goed voor onze mensen, als blijkt bij onze befaamde Teqoia Events! 

Waar wij voor staan

Onze kernwaarden

We geloven in mensen en kennen de werelden van onze opdrachtgevers. Vanuit een diepgaande passie voor techniek zorgen we telkens voor de juiste expertise om de meest uitdagende projecten tot een succes te maken. Dit uit zich in bepaalde beloftes die we naar zowel opdrachtgevers als naar specialisten durven te maken. Onze kernwaarden zijn:

TEQOIA icon

Partnerschap

We zijn met onze expertise een sterke partner en zullen je een stabiele loopbaan bieden. Ervaren mensen helpen je waar nodig en adviseren je bij de te volgen route naar succes. Zo kun jij je profileren.

TEQOIA icon

Passie voor techniek

We zijn gedreven door techniek en de veranderingen die plaatsvinden in onze technische branches. Deze passie zullen we op jou overbrengen, waardoor geen dag hetzelfde is.

TEQOIA icon

Persoonlijke groei

We staan voor persoonlijke groei en stellen de mens voorop. Je kan bij ons werken aan je vaardigheden, om zo een boost te geven aan je carriere. Een periode bij Teqoia zal je altijd bijblijven.

Think hard. Work smart.

Interne vacatures

Werken bij Teqoia?

We werken aan de toekomst van de technische arbeidsmarkt. Wil je ons versterken daarin? Solliciteer dan op één van de onderstaande vacatures.

Er zijn geen vacatures gevonden die voldoen aan je zoekopdracht.

Probeer een nieuwe zoekopdracht of maak een job alert aan en krijg automatisch nieuwe vacatures in je mailbox!