TEQOIA

Vooraanstaand sales & recruitment traineeship

Teqoia Masterclass

De Teqoia Masterclass; de kans om binnen 7 maanden volwaardig accountmanager te worden in een van onze technische werelden. Door middel van drie modules en een serie intensieve trainingen wordt je volledig wegwijs gemaakt in de wereld van techniek, detachering, en recruitment. Lees hier alles over deelname aan dit exclusieve traject. En geef je gelijk op voor een vliegende start aan je carriere!

De wereld van de techniek verandert continu. Nieuwe technologieën, veranderende wensen van eindklanten en impulsen van buitenaf veranderen de arbeidsmarkt. Wij als Teqoia spelen hier graag op in door mee te gaan in deze transitie. Een mensgerichte service te bieden en advies op maat waar dat nodig is. Daar hebben we zelf ook mensen voor nodig die ervoor openstaan te groeien, die een enthousiaste instelling hebben en die niet bang zijn voor een complexe uitdaging. Accountmanagers die het vak tot in de puntjes willen beheersen. Herken  jij jezelf hierin? Dan is de Teqoia Masterclass iets voor jou!

Masterclass vacatures
Professionele begeleiding vanuit management.

Professionele begeleiding

Professionele begeleiding

Hetgeen je leert tijdens de Teqoia Masterclass kun je gelijk toepassen in praktijk. Met on-the-job coaching door ervaren professionals word je verder wegwijs gemaakt met de werkwijze en het gedachtegoed van Teqoia. Wij maken daarbij gebruik van een buddy systeem, waarbij een senior accountmanager aan je wordt gekoppeld gedurende de masterclass. Met de nieuwe impulsen en leergierigheid die jij meebrengt hopen we zo op een dynamische samenwerking!

Na een succesvolle deelname aan de 7-maanden durende Masterclass belonen wij jou met zowel een diploma, als met een contract bij Teqoia als accountmanager. Een kans om te werken aan de groei van dit mooie merk! 

Let op: een assessment vooraf is een voorwaarde om mee te doen aan de Teqoia Masterclas.

Geef je nu op!

Inhoud van de masterclass

Modulaire aanpak

Modulaire aanpak

Tijdens de Teqoia Masterclass zal je in een zestal trainingsdagen het bedrijf in sneltreinvaart leren kennen. Je zult kennismaken met alle interne processen en met het detachering vak. Denk daarbij aan onderwerpen als wet- en regelgeving en (uitgebreide) gesprekstechnieken. Allemaal ingepland op de juiste momenten, om jou zo succesvol mogelijk te maken!

De zes trainingsdagen zijn verdeeld in drie modules, die als volgt zijn opgebouwd:

- Module 1: Je leert hier alles over het bedrijf, de kernprocessen, de markt waar Teqoia zich in bevindt en de inhoud van het progamma. Ook wordt uigediept wat jouw verantwoordelijkheden als accountmanager zijn. Kortom, een introductie in de wereld van Teqoia.

- Module 2: In deze module ga je aan de slag met de feedback die je op de werkvloer krijgt. Daarnaast leer je commerciële vaardigheden, als samenwerken, pro-activiteit, productiviteit, en timemanagement.

- Module 3: Hier ga je de persoonlijke groei die je hebt doorgemaakt als accountmanager tentoonstellen in een presentatie aan de directie. Daarbij merk je ook op waar er nog kansen liggen voor het bedrijf.

Geef je nu op!
Door de combinatie van werken en leren maak je een snelle groei door als Accountmanager.
Lars Broeders, Accountmanager

Wat ga je doen?

De functie Accountmanager

In deze uitdagende en veelomvattende functie krijg je alle kansen voor ondernemerschap. Het wordt jouw taak de lokale business verder uit te bouwen en het merk Teqoia nog steviger in de markt te zetten.

Binnen jouw verzorgingsgebied ben jij het centrale aanspreekpunt. Daarbij focus je zowel op de commerciële relaties met (potentiële) opdrachtgevers als op de professionals die je werft en detacheert. Met jouw kennis van de business ben je voor de eerste een volwaardig sparringpartner op het gebied van capaciteits- en arbeidsmarktvraagstukken. Dat betekent meedenken en oplossingen aandragen. Voor de tweede geef je inhoud aan het werkgeverschap in de breedste zin van het woord. Als echte talent scout weet je frequent nieuwe engineering vakmensen te vinden en interesseren voor Teqoia.

Exact weten wat de rol van accountmanager inhoudt bij Teqoia? Kijk hieronder voor een overzicht van de vacatures, of neem contact op met een Regiomanager in jouw omgeving! 

Wil je meer weten over de Teqoia Masterclass?
Neem dan contact op met:
Interne vacatures

Bekijk alle interne vacatures bij Teqoia

Eindhoven
HBO / Bachelor
Commercieel/Sales

Geïntereseerd in de vacature Accountmanager IT Solutions (Masterclass)? Lees meer!

ICT

Hengelo
HBO / Bachelor
Commercieel/Sales

Geïntereseerd in de vacature Accountmanager (Masterclass)? Lees meer!

Bouw en civiel

Amsterdam
HBO / Bachelor
Commercieel/Sales

Geïntereseerd in de vacature Accountmanager (Masterclass)? Lees meer!

Bouw en civiel