TEQOIA

Technische banen in Eindhoven

Technische banen in de regio Eindhoven

Ben je op zoek naar technische banen in Eindhoven? Heb je mbo+, hbo/bachelor of wo/master werk- en denkniveau? En heb je een passie voor technologie? Dan ben jij degene die we zoeken. Voor de mooiste projecten bij bedrijven die ertoe doen. Wij werken samen met gerenommeerde installatiebedrijven, ingenieursbureaus en productiebedrijven. Bekijk snel onderstaande vacatures voor een uitdagende baan in de categorieën bouw en civielinstallatietechniek en machinebouw. Grote kans dat jouw ideale technische baan in of rondom Eindhoven ertussen staat.

Op zoek naar IT banen in Eindhoven? 

Er zijn veel IT banen te vinden in Eindhoven. Zeg je Eindhoven, dan zeg je IT. Want, als er één stad in Nederland is waar de digitale transformatie zich in razendtempo voltrekt dan is het deze Brabantse stad wel. Sterker nog, op heel veel gebieden loopt men in Eindhoven ver voorop. De vraag naar IT personeel is dan ook groot. Zo groot zelfs dat we niet alleen vacatures invullen, maar ook mensen opleiden via de Teqoia IT Academy. We bieden niet alleen mooie IT banen in Eindhoven of andere plaats, maar ook nog eens mogelijkheden om door te groeien.

Technische vacatures in Eindhoven vind je bij Teqoia

Ons aanbod technische vacatures Eindhoven is vaak enorm. De economie in Nederland floreert. Maar vrijwel nergens is deze groei groter dan in Eindhoven. Eindhoven - ooit alleen maar bekend als de stad van Philips - heeft zich de laatste jaren ontpopt tot het Silicon Valley van de Lage Landen. De stad met 231.000 inwoners kan de vraag naar technisch personeel vrijwel niet bijbenen. Gelukkig weten steeds meer gevestigde namen én startups de weg naar Teqoia te vinden als zij op zoek zijn naar mensen voor hun technische vacatures in Eindhoven.

Volop IT en techniek vacatures in Eindhoven

IT banen en techniek vacatures in Eindhoven zijn er in overvloed. Ondanks dat veel van de Philips fabrieken de stad inmiddels hebben verlaten, is de invloed van het merk nog steeds voelbaar. Zo is het bedrijf de drijvende kracht achter de inmiddels roemruchte High Tech Campus Eindhoven. Een broedplaats van meer dan 175 bedrijven waar nieuwe technologieën het levenslicht zien en de vraag naar technisch én IT personeel dagelijks groeit. Teqoia kent ondertussen aardig de weg in de lichtstad. Bij ons vind je dan ook een groot aanbod IT en techniek vacatures in Eindhoven.

Alle technische banen in Eindhoven en omgeving

Ben je om en zoek je naar technische banen in Eindhoven? Zoek hieronder door alle vacatures van Teqoia in regio Eindhoven. Niet gevonden wat je zocht? Bekijk hier vacatures door het hele land!

Vacatures Eindhoven

We werken op bijzondere projecten voor bedrijven die ertoe doen. Heb jij een HBO-opleiding of denkniveau? De kans is groot dat jouw volgende uitdaging daar tussen zit.

vacature Scheduler

ANTWERPEN ANTWERPEN
ANTWERPEN
HBO
Admin/Office

Geïntereseerd in de vacature Scheduler? Lees meer!

Chemie/petrochemie

Zwijndrecht
HBO
Engineer (Project), Adviseur

Geïntereseerd in de vacature Process Designer Food Fine Chemicals? Lees meer!

Hydro (water)

vacature Preventie Adviseur niveau 1

België & Nederland België & Nederland
België & Nederland
MBO
Beheerder, BIM / Modelleur, Admin/Office, Engineer (Project), Commercieel, Construction Manager,

Geïntereseerd in de vacature Preventie Adviseur niveau 1? Lees meer!

Industrie

vacature Project Planner

Mechelen Mechelen
Mechelen
HBO
Beheerder, BIM / Modelleur, Admin/Office, Engineer (Project), Commercieel, Construction Manager,

Geïntereseerd in de vacature Project Planner? Lees meer!

Olie & Gas

vacature Uitvoerder Civiel

Amsterdam, Utrecht, Amersfoort Amsterdam, Utrecht, Amersfoort
Amsterdam, Utrecht, Amersfoort
HBO
Uitvoerder

Geïntereseerd in de vacature Uitvoerder Civiel? Lees meer!

Aannemer (toeleveranciers)