TEQOIA

Technische vacatures Amsterdam

Op zoek naar techniek vacatures in Amsterdam?

Techniek vacatures in Amsterdam vind je volop. In onze hoofdstad wordt onverminderd gebouwd en ontwikkeld. Bij Teqoia zijn we dan ook op zoek naar mensen voor technische vacatures in de hoofdstad. Heb je een mbo+, hbo/bachelor of wo/master werk- en denkniveau? En heb je altijd al een technische job in de regio Amsterdam of Amsterdam zelf geambieerd? Dan kun je nu aan de slag als uitvoerder, bouwkundig constructeur of bouwkundig tekenaar. Ook zoeken we bij Teqoia system engineers, werkvoorbereiders en mensen als BIM modelleur. Er staan diverse techniek vacatures open in Amsterdam.

Techniek in Amsterdam

De techniek in Amsterdam is continu in beweging en wordt steeds belangrijker. Als er één stad heeft geprofiteerd van de Brexit, dan is het Amsterdam wel. De hoofdstad wordt overspoeld door bedrijven uit het Verenigd Koninkrijk. Maar aangezien de hoofdstad toch al uit zijn voegen barst, is er een groeiende vraag naar mensen in de bouwsector.

Van wegenbouwers, bouwkundig constructeurs en uitvoerders tot bouwkundig tekenaars, het is alle hens aan dek in de hoofdstad. Bij Teqoia vind je de mooiste technische vacatures voor een baan in en om Amsterdam.

Werken aan waterwerken in Amsterdam

Amsterdam staat bekend om zijn grachten en het rijke zeevaart verleden. En nog steeds is het een stad waar water een belangrijke rol speelt. Bij Teqioa zijn we dan ook altijd op zoek naar waterbouwkundig constructeurs en watermanagers die wel zin hebben in een avontuur in de hoofdstad. We hebben dan ook regelmatig technische vacatures in Amsterdam.

Vacatures techniek Amsterdam

Op zoek naar vacatures techniek in Amsterdam? Zoek hieronder door alle technische vacatures in Amsterdam. Niet gevonden wat je zocht? Bekijk hier vacatures door het hele land!

Vacatures

We werken op bijzondere projecten voor bedrijven die ertoe doen. Heb jij een mbo+, hbo/bachelor of wo/master-opleiding of denkniveau? De kans is groot dat jouw volgende uitdaging daar tussen zit.

Eindhoven
MBO 4 / A2
Civiele techniek

Geïntereseerd in de vacature Werkvoorbereider Elektrotechniek? Lees meer!

Bouw en civiel

vacature Preventie Adviseur niveau 1

België & Nederland België & Nederland
België & Nederland
WO / Master
Automation & Control Systems, Bouwkunde, Civiele techniek, Civil, Concrete, Construction

Geïntereseerd in de vacature Preventie Adviseur niveau 1? Lees meer!

Overig

vacature Project Engineer Automatisatie

omgeving Antwerpen omgeving Antwerpen
omgeving Antwerpen
HBO / Bachelor
Automation & Control Systems

Geïntereseerd in de vacature Project Engineer Automatisatie? Lees meer!

Water

Regio Gent
MBO 4 / A2
HSE

Geïntereseerd in de vacature SHE site coordination manager? Lees meer!

Overig

Kallo
MBO 4 / A2
Administratief

Geïntereseerd in de vacature Administratieve kracht? Lees meer!

Olie & Gasindustrie