TEQOIA

Technische vacatures Amsterdam

Op zoek naar een technische baan in Amsterdam?

In Amsterdam wordt onverminderd gebouwd en ontwikkeld. Bij Teqoia zijn we dan ook op zoek naar mensen voor technische vacatures in de hoofdstad. Heb je een mbo+, hbo/bachelor of wo/master werk- en denkniveau? En heb je altijd al een technische job in de regio Amsterdam of Amsterdam zelf geambieerd? Dan kun je nu aan de slag als uitvoerder, bouwkundig constructeur of bouwkundig tekenaar. Ook zoeken we bij Teqoia system engineers, werkvoorbereiders en mensen als BIM modelleur

Amsterdam groeit en bloeit

Als er één stad heeft geprofiteerd van de Brexit, dan is het Amsterdam wel. De hoofdstad wordt overspoeld door bedrijven uit het Verenigd Koninkrijk. Maar aangezien de hoofdstad toch al uit zijn voegen barst, is er een groeiende vraag naar mensen in de bouwsector.
Van wegenbouwers, bouwkundig constructeurs en uitvoerders tot bouwkundig tekenaars, het is alle hens aan dek in de hoofdstad. Bij Teqoia vind je de mooiste vacatures voor een baan in en om de grootste stad van Nederland.

Werken aan waterwerken in Amsterdam

Amsterdam staat bekend om zijn grachten en het rijke zeevaart verleden. En nog steeds is het een stad waar water een belangrijke rol speelt. Bij Teqioa zijn we dan ook altijd op zoek naar waterbouwkundig constructeurs en watermanagers die wel zin hebben in een avontuur in de hoofdstad.

Vacatures Amsterdam

Zoek hieronder door alle vacatures van Teqoia Amsterdam. Niet gevonden wat je zocht? Bekijk hier vacatures door het hele land!

Vacatures

We werken op bijzondere projecten voor bedrijven die ertoe doen. Heb jij een mbo+, hbo/bachelor of wo/master-opleiding of denkniveau? De kans is groot dat jouw volgende uitdaging daar tussen zit.

vacature Revit Modelleur

Culemborg Culemborg
Culemborg
HBO / Associate degree
Bouwkunde

Geïntereseerd in de vacature Revit Modelleur? Lees meer!

Bouw en civiel

vacature Offshore Engineer

Rotterdam Rotterdam
Rotterdam
HBO / Associate degree
Werktuigbouwkunde

Geïntereseerd in de vacature Offshore Engineer? Lees meer!

Maritiem & Offshore

EMMEN
MBO 4 / A2
Mechanical

Geïntereseerd in de vacature Technisch Specialist WTB? Lees meer!

Overig

Zwijndrecht
HBO / Associate degree
Werktuigbouwkunde

Geïntereseerd in de vacature Design Engineer Machinebouw? Lees meer!

Machinebouw

vacature R&D Engineer

Rotterdam Rotterdam
Rotterdam
MBO 4 / A2
Werktuigbouwkunde

Geïntereseerd in de vacature R&D Engineer? Lees meer!

Machinebouw