TEQOIA

Technische vacatures Antwerpen

Technische vacatures in Antwerpen

Op zoek naar technische vacatures in Antwerpen? Dan ben je bij Teqoia aan het juiste adres. Antwerpen is de grootste stad van België en één van de grootste havens van Europa. Onder meer in de petrochemie, olie en gas en de industrie. In Antwerpen en de regio Antwerpen is er altijd werk voor technische mensen. Heb je een mbo+, hbo/bachelor of wo/master werk- en denkniveau? Dan heeft Teqoia tal van vacatures voor technische jobs in Antwerpen voor je. Van engineering & productie tot piping & mechanical.

Antwerpen bouwt aan de toekomst met innovatieve jobs

De haven van Antwerpen staat niet stil. Antwerpen is druk bezig met een omslag naar ‘groen’. De technische vraagstukken stapelen zich op en er zijn dan ook tal van jobs in de techniek. Bij Teqoia hebben wij veel interessante vacatures voor technisch personeel in België. Kortom, ben jij op zoek naar een goede job in regio Antwerpen? Bekijk dan zeker onze vacaturelijst!

Werken in België

Ben jij werkzaam in de engineering & productie of piping & mechanical? Dan lonkt een technische baan in Antwerpen. Bij Teqoia hebben we niet alleen de beste technische jobs maar kunnen we je ook één en ander vertellen over werken over de grens. Onze specialisten staan voor je klaar.

Technische jobs Antwerpen bij Teqoia

Op zoek naar technische jobs Antwerpen? Dan ben je bij Teqoia aan het juiste adres. Wij hebben regelmatig technische jobs in regio Antwerpen. Benieuwd welke technische banen er nu zijn? Bekijk dan onze actuele technische vacatures. Ben je een werkgever en zoek je een tijdelijk of vast technisch specialist? Bekijk dan de mogelijkheden voor opdrachtgevers. Uiteraard is het ook mogelijk om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Onze contactgegevens

Atlantic House, Noorderlaan 147/3e etage

2030 Antwerpen

Tel: +32 3 233 16 63

Technische jobs Antwerpen

Op zoek naar technische job in Antwerpen? Zoek hieronder door alle vacatures van Teqoia Antwerpen. Niet gevonden wat je zocht? Bekijk hier vacatures door het hele land!

Technische vacatures Antwerpen

We werken op bijzondere projecten voor bedrijven die ertoe doen. Heb jij een HBO-opleiding of denkniveau? De kans is groot dat jouw volgende uitdaging daar tussen zit.

Gent
WO
Engineer (Project)

Geïntereseerd in de vacature Asset & Reliability Engineer? Lees meer!

Industrie

Puurs
HBO
Engineer (Project)

Geïntereseerd in de vacature Projectingenieur elektriciteit? Lees meer!

Farma

Antwerpen
WO
Projectleider

Geïntereseerd in de vacature Service Project Leader Infra Automation? Lees meer!

Engineering

vacature Process Engineer

Antwerpen Antwerpen
Antwerpen
WO
Engineer (Project)

Geïntereseerd in de vacature Process Engineer? Lees meer!

Farma

vacature Maintenance Expert

Antwerpen Haven Antwerpen Haven
Antwerpen Haven
HBO
Engineer (Project)

Geïntereseerd in de vacature Maintenance Expert? Lees meer!

Engineering