TEQOIA

Een technische baan in Eindhoven?

Ben je op zoek naar technische vacatures in de regio Eindhoven? Heb je mbo+, hbo/bachelor of wo/master werk- en denkniveau? En heb je een passie voor technologie? Dan ben jij degene die we zoeken. Voor de mooiste projecten bij bedrijven die ertoe doen. Wij werken samen met gerenommeerde installatiebedrijven, ingenieursbureaus en productiebedrijven. Bekijk snel onderstaande vacatures voor een uitdagende baan in de categorieën bouw en civielinstallatietechniek en machinebouw. In en rondom Eindhoven

Een IT baan in Eindhoven?

Zeg je Eindhoven, dan zeg je IT. Want, als er één stad in Nederland is waar de digitale transformatie zich in razendtempo voltrekt dan is het deze Brabantse stad wel. Sterker nog, op heel veel gebieden loopt men in Eindhoven ver voorop. De vraag naar IT personeel is dan ook groot. Zo groot zelfs dat we niet alleen vacatures invullen, maar ook mensen opleiden via de Teqoia IT Academy. Zo bieden we je niet alleen een kans op een mooie baan, maar ook nog eens de mogelijkheid om door te groeien.

Een IT baan in Eindhoven?

Teqoia helemaal thuis in Eindhoven

De economie in Nederland floreert. Maar vrijwel nergens is deze groei groter dan in Eindhoven. Eindhoven - ooit alleen maar bekend als de stad van Philips - heeft zich de laatste jaren ontpopt tot het Silicon Valley van de Lage Landen. De stad met 231.000 inwoners kan de vraag naar technisch personeel vrijwel niet bijbenen. Gelukkig weten steeds meer gevestigde namen én startups de weg naar Teqoia te vinden als zij op zoek zijn naar technische mensen. 

Eindhoven boordevol technische en IT banen

Ondanks dat veel van de Philips fabrieken de stad inmiddels hebben verlaten, is de invloed van het merk nog steeds voelbaar. Zo is het bedrijf de drijvende kracht achter de inmiddels roemruchte High Tech Campus Eindhoven. Een broedplaats van meer dan 175 bedrijven waar nieuwe technologieën het levenslicht zien en de vraag naar technisch én IT personeel dagelijks groeit. Teqoia kent ondertussen aardig de weg in de lichtstad. 

Vacatures Eindhoven

Zoek hieronder door alle vacatures van Teqoia Eindhoven. Niet gevonden wat je zocht? Bekijk hier vacatures door het hele land!

Vacatures Eindhoven

We werken op bijzondere projecten voor bedrijven die ertoe doen. Heb jij een HBO-opleiding of denkniveau? De kans is groot dat jouw volgende uitdaging daar tussen zit.

vacature Logistiek Medewerker Projecten

Haven van Antwerpen Haven van Antwerpen
Haven van Antwerpen
MBO 4 / A2
Logistiek

Geïntereseerd in de vacature Logistiek Medewerker Projecten? Lees meer!

Health, Safety & Environmental

vacature Safety Officer

Zeebrugge Zeebrugge
Zeebrugge
HBO / Associate degree
Diversen

Geïntereseerd in de vacature Safety Officer? Lees meer!

Olie & Gasindustrie

vacature HSE Manager

Zeebrugge Zeebrugge
Zeebrugge
HBO / Associate degree
Diversen

Geïntereseerd in de vacature HSE Manager? Lees meer!

Olie & Gasindustrie

vacature Calculator Bouw

Hoofddorp Hoofddorp
Hoofddorp
MBO 4 / A2
Bouwkunde

Geïntereseerd in de vacature Calculator Bouw? Lees meer!

Bouw en civiel

vacature Piping Designer

Haven van Antwerpen Haven van Antwerpen
Haven van Antwerpen
HBO / Associate degree
Piping

Geïntereseerd in de vacature Piping Designer? Lees meer!

Chemie