TEQOIA

Werken in de techniek in wereldstad Rotterdam?

Bij Teqoia hebben we tal van technische vacatures in Rotterdam. Heb je een mbo+, hbo/bachelor of wo/master werk- en denkniveau? En ben je op zoek naar een technische baan in Rotterdam of de regio Rotterdam? Dan hebben wij vacatures bij bedrijven van (inter)nationale allure in de havenstad. Bekijk snel onderstaande technische vacatures voor een geweldige baan in de werkvelden design & engineering, offshore engineering, maritiem & offshore en scheepsbouw.

Rotterdamse energietransitie, kwestie van lange adem

Dat de Rotterdamse haven vol inzet op de energietransitie mag geen geheim zijn. Toch is het nog niet zover. Tot die tijd zal de vraag naar mensen in de offshore energy industry, offshore engineering en de bestaande technologieën onverminderd groot blijven. Teqoia heeft ook hier tal van technische vacatures voor.

Een technische baan in

Rotterdam is booming en blijft bouwen. Het zal niemand ontgaan zijn dat Rotterdam de laatste jaren in vrijwel alle lijstjes bovenaan staat. De stad is hot en timmert meer dan ooit aan de weg. Er wordt volop gebouwd. Voor de gemeente, ingenieursbureaus en installatiebedrijven zijn we met Teqioa dan ook volop op zoek naar mensen met ervaring  op het gebied van gebiedsmanagement, civiele kunstwerken en gebouw gebonden (HVAC) installaties.

Vacatures Rotterdam

Zoek hieronder door alle vacatures van Teqoia Rotterdam. Niet gevonden wat je zocht? Bekijk hier vacatures door het hele land!

Vacatures

We werken op bijzondere projecten voor bedrijven die ertoe doen. Heb jij een mbo+, hbo/bachelor of wo/master-opleiding of denkniveau? De kans is groot dat jouw volgende uitdaging daar tussen zit.

Antwerpen
WO / Master
Elektrotechniek

Geïntereseerd in de vacature Projectmanager Verkeerstechnische installaties? Lees meer!

Bouw en civiel

Zoetermeer
HBO / Associate degree
Elektrotechniek

Geïntereseerd in de vacature Engineer Elektrische Energietechniek? Lees meer!

Olie & Gasindustrie

vacature Mechanical Engineer

Rotterdam Rotterdam
Rotterdam
MBO 4 / A2
Maritiem & offshore

Geïntereseerd in de vacature Mechanical Engineer? Lees meer!

Maritiem & Offshore

Zwijndrecht
HBO / Associate degree
Werktuigbouwkunde

Geïntereseerd in de vacature Design Engineer Machinebouw? Lees meer!

Machinebouw

Zwijndrecht
MBO 4 / A2
Werktuigbouwkunde

Geïntereseerd in de vacature Projectbegeleider / Inkoper elektra? Lees meer!

Machinebouw