TEQOIA

Werken in de techniek in wereldstad Rotterdam?

Bij Teqoia hebben we tal van technische vacatures in Rotterdam. Heb je een mbo+, hbo/bachelor of wo/master werk- en denkniveau? En ben je op zoek naar een technische baan in Rotterdam of de regio Rotterdam? Dan hebben wij vacatures bij bedrijven van (inter)nationale allure in de havenstad. Bekijk snel onderstaande technische vacatures voor een geweldige baan in de werkvelden design & engineering, offshore engineering, maritiem & offshore en scheepsbouw.

Rotterdamse energietransitie, kwestie van lange adem

Dat de Rotterdamse haven vol inzet op de energietransitie mag geen geheim zijn. Toch is het nog niet zover. Tot die tijd zal de vraag naar mensen in de offshore energy industry, offshore engineering en de bestaande technologieën onverminderd groot blijven. Teqoia heeft ook hier tal van technische vacatures voor.

Een technische baan in

Rotterdam is booming en blijft bouwen. Het zal niemand ontgaan zijn dat Rotterdam de laatste jaren in vrijwel alle lijstjes bovenaan staat. De stad is hot en timmert meer dan ooit aan de weg. Er wordt volop gebouwd. Voor de gemeente, ingenieursbureaus en installatiebedrijven zijn we met Teqioa dan ook volop op zoek naar mensen met ervaring  op het gebied van gebiedsmanagement, civiele kunstwerken en gebouw gebonden (HVAC) installaties.

Vacatures Rotterdam

Zoek hieronder door alle vacatures van Teqoia Rotterdam. Niet gevonden wat je zocht? Bekijk hier vacatures door het hele land!

Vacatures

We werken op bijzondere projecten voor bedrijven die ertoe doen. Heb jij een mbo+, hbo/bachelor of wo/master-opleiding of denkniveau? De kans is groot dat jouw volgende uitdaging daar tussen zit.

Zeeland
MBO 4 / A2
Mechanical

Geïntereseerd in de vacature Mechanical Werkvoorbereider Shutdowns & TA's? Lees meer!

Petrochemie

Zwolle
MBO 4 / A2
Elektrotechniek

Geïntereseerd in de vacature Hardware Engineer (Junior)? Lees meer!

Bouw en civiel

vacature Process Engineer

Antwerpen Haven Antwerpen Haven
Antwerpen Haven
HBO / Associate degree
Procestechniek

Geïntereseerd in de vacature Process Engineer? Lees meer!

Chemie

vacature E&I/Automation Engineer

Antwerpen Haven Antwerpen Haven
Antwerpen Haven
HBO / Associate degree
Electrical

Geïntereseerd in de vacature E&I/Automation Engineer? Lees meer!

Chemie

vacature RGS Planner / Calculator

's-Hertogenbosch 's-Hertogenbosch
's-Hertogenbosch
HBO / Associate degree
Bouwkunde

Geïntereseerd in de vacature RGS Planner / Calculator? Lees meer!

Bouw en civiel