TEQOIA

Technische vacatures Rotterdam

Werken in de techniek in Rotterdam?

Op zoek naar technische vacatures in Rotterdam? Bij Teqoia hebben we tal van technische vacatures in Rotterdam. Heb je een mbo+, hbo/bachelor of wo/master werk- en denkniveau? En ben je op zoek naar een technische baan in Rotterdam of de regio Rotterdam? Wil je werken in de techniek in Rotterdam? Dan hebben wij vacatures bij bedrijven van (inter)nationale allure in de havenstad. Bekijk snel onderstaande technische vacatures Rotterdam voor een geweldige baan in de werkvelden design & engineering, offshore engineering, maritiem & offshore en scheepsbouw.

Energietransitie Rotterdam, kwestie van lange adem

Meewerken aan de energietransitie Rotterdam? Dat de Rotterdamse haven vol inzet op de energietransitie mag geen geheim zijn. Toch is het nog niet zover. Tot die tijd zal de vraag naar mensen in de offshore energy industry, offshore engineering en de bestaande technologieën onverminderd groot blijven. Teqoia heeft ook een tal technische vacatures in Rotterdam in de energietransitie.

Technisch detacheringsbureau Rotterdam

Op zoek naar een technisch detacheringsbureau in Rotterdam? Dan ben je bij Teqoia aan het juiste adres. Teqoia Rotterdam heeft regelmatig vacatures in de havenstad. Rotterdam is booming en blijft bouwen. Het zal niemand ontgaan zijn dat Rotterdam de laatste jaren in vrijwel alle lijstjes bovenaan staat. De stad is hot en timmert meer dan ooit aan de weg. Er wordt volop gebouwd. Voor de gemeente, ingenieursbureaus en installatiebedrijven zijn we als technisch detacheringsbureau in Rotterdam dan ook volop op zoek naar mensen met ervaring  op het gebied van gebiedsmanagement, civiele kunstwerken en gebouw gebonden (HVAC) installaties. 

Teqoia: hét technisch detacheringsbureau in regio Rotterdam

Ben je op zoek naar een technisch detacheringsbureau in Rotterdam? Dan ben je bij Teqoia Barendrecht aan het juiste adres. Ben je op zoek naar technische vacatures in Rotterdam? Bekijk dan onze vacatures. Benieuwd wat wij als technisch detacheringsbureau voor jou als opdrachtgever? Bekijk dan de mogelijkheden voor opdrachtgevers. Heb je vragen over technische vacatures in Rotterdam? Uiteraard is het ook mogelijk om contact met ons op te nemen. 

Onze contactgegevens

Kopenhagen 5D
2993LL Barendrecht
Tel: 010 270 0100

Vacatures techniek Rotterdam

Op zoek naar vacatures techniek Rotterdam? Zoek hieronder door alle technische vacatures Rotterdam die op dit moment openstaan. Niet gevonden wat je zocht? Bekijk hier vacatures door het hele land!

Technische vacatures Rotterdam

We werken op bijzondere projecten voor bedrijven die ertoe doen. Heb jij een HBO-opleiding of denkniveau? De kans is groot dat jouw volgende uitdaging daar tussen zit.

Rotterdam
MBO
Werkvoorbereider

Geïntereseerd in de vacature P/M Werkvoorbereider? Lees meer!

Chemie/petrochemie

Rotterdam
HBO
Engineer (Project)

Geïntereseerd in de vacature Systems Engineer (Junior)? Lees meer!

Ingenieursbureaus

vacature Engineer Machinebouw

Zwijndrecht Zwijndrecht
Zwijndrecht
HBO
Constructeur

Geïntereseerd in de vacature Engineer Machinebouw? Lees meer!

Machine- en apparatenbouw