Technische vacatures Rotterdam

WERKEN IN DE TECHNIEK IN ROTTERDAM?

Op zoek naar technische vacatures in Rotterdam? Bij Teqoia hebben we tal van technische vacatures in Rotterdam. Heb je een mbo+, hbo/bachelor of wo/master werk- en denkniveau? En ben je op zoek naar een technische baan in Rotterdam of de regio Rotterdam? Wil je werken in de techniek in Rotterdam? Dan hebben wij vacatures bij bedrijven van (inter)nationale allure in de havenstad. Bekijk snel onderstaande technische vacatures Rotterdam voor een geweldige baan in de werkvelden design & engineering, offshore engineering, maritiem & offshore en scheepsbouw.

Technische vacatures Rotterdam

Ben je op zoek naar de ideale technische vacature in Rotterdam?

Bekijk onze vacatures en vind jouw ideale droombaan

ENERGIETRANSITIE ROTTERDAM, KWESTE VAN LANGE ADEM

Meewerken aan de energietransitie Rotterdam? Dat de Rotterdamse haven vol inzet op de energietransitie mag geen geheim zijn. Toch is het nog niet zover. Tot die tijd zal de vraag naar mensen in de offshore energy industry, offshore engineering en de bestaande technologie├źn onverminderd groot blijven. Teqoia heeft ook een tal technische vacatures in Rotterdam in de energietransitie.

TECHNISCH DETACHERINGSBUREAU ROTTERDAM

Op zoek naar een technisch detacheringsbureau in Rotterdam? Dan ben je bij Teqoia aan het juiste adres. Teqoia Rotterdam heeft regelmatig vacatures in de havenstad. Rotterdam is booming en blijft bouwen. Het zal niemand ontgaan zijn dat Rotterdam de laatste jaren in vrijwel alle lijstjes bovenaan staat. De stad is hot en timmert meer dan ooit aan de weg. Er wordt volop gebouwd. Voor de gemeente, ingenieursbureaus en installatiebedrijven zijn we als technisch detacheringsbureau in Rotterdam dan ook volop op zoek naar mensen met ervaring op het gebied van gebiedsmanagement, civiele kunstwerken en gebouw gebonden (HVAC) installaties.

Onze contactgegevens

Kopenhagen 5D
2993LL Barendrecht
Tel: 010 270 0100

Technische vacatures in Rotterdam