Voor opdrachtgevers

Teqoia is een netwerk van technisch specialisten. Wij werven en detacheren toptalent op MBO+-, HBO- of WO werk- en denkniveau.

Onze recruiters en accountmanagers kennen de wereld van onze opdrachtgevers en weten wat specialisten drijft. Wij zien mensen als drijvende kracht achter technologie en geloven in een persoonlijke aanpak. Samen vinden we de juiste mensen om de meest uitdagende projecten tot een succes te brengen. Op projectbasis of voor (on)bepaalde tijd.

 • TEQOIA icon
  Next level recruitment
  We willen jou als contactpersoon een top kandidaat bieden! Dat betekent dat we daar alle registers voor open zullen trekken. Vanuit expertise vinden we de juiste kandidaat. Daar gebruiken we de meest innovatieve recruitment tools voor. Next level recruitment.
 • TEQOIA icon
  30+ jaar ervaring in de techniek
  We hebben onze sporen in de techniek inmiddels verdiend. Met meer dan dertig jaar ervaring weten we wat de uitdagingen zijn in de techniek, wat er benodigd is voor welk project en hoe we daar als Teqoia op kunnen inspelen. Deze kennis en ervaring zetten we voor jou in!
 • TEQOIA icon
  Binding met contactpersonen
  We snappen de uitdagingen waar organisaties voor staan. Hierin willen we een partner zijn. Samen gaan we deze uitdagingen tegemoet. We gaan graag het gesprek met je aan en vertellen door middel van data wat de wervingsmogelijkheden zijn. Zo adviseren wij vanuit expertise.
 • TEQOIA icon
  Focus op ontwikkeling
  Wij stimuleren onze specialisten om zichzelf te ontwikkelen. Door te werken aan mooie projecten. Door deel te nemen aan trainingen en opleidingen bij onze Teqoia Academy. Maar ook door kennisdeling en inspiratie.
 • TEQOIA icon
  Groot landelijk netwerk
  We kennen de technisch specialisten in Nederland. We zijn dagelijks met ze in gesprek, we weten wat hen drijft en we hebben vaak een jarenlange ervaring met ze. Daarmee weten we altijd zeker dat we een specialist kunnen voorstellen die aan uw verwachtingen voldoet.

Kom bij Teqoia!

Neem contact op