TEQOIA

Voor opdrachtgevers

Wij zijn Teqoia en we detacheren technische specialisten in zeven branches. Zowel veelbelovend jong talent, soms rechtstreeks van de TU, tot ervaren professionals die hun sporen ruimschoots verdiend hebben.

Think hard. Work smart.

We willen als Teqoia bekend staan door wat we toevoegen aan de performance van onze opdrachtgevers. We geloven heilig in de combinatie van denkvermogen én uitvoeringskracht. Het is essentieel dat in elke branche, op elk niveau innovatief denken wordt gekoppeld aan een gestroomlijnde uitvoering. Goede ideeën zijn immers zinloos zonder een strakke implementatie. Die gedachte kenmerkt onze mentaliteit en ambitie. Samengevat in: Think hard. Work smart. Alleen als ons “verhaal” in praktijk wordt gebracht, zijn optimale prestaties het gevolg.

Onze kernwaarden

Persoonlijke groei, Passie voor techniek en Partnerschap.

De accountmanagers en recruiters van Teqoia kennen de technische branches en vakdisciplines van haver tot gort. We weten wat specialisten drijft en zien onze Teqoianen als drijvende kracht achter de techniek. In samenspraak detacheren we de juiste specialisten om uw meest uitdagende technische projecten tot een succes te brengen. Op projectbasis of voor (on)bepaalde tijd.

Succesfactoren
 • TEQOIA icon
  Sourcing expertise
  We willen je als contactpersoon een specialist bieden. Dat betekent dat we daar alle registers voor open trekken. Vanuit sourcing expertise vinden we de juiste kandidaat voor elk project of (vast) dienstverband.
 • TEQOIA icon
  30+ jaar ervaring in de techniek
  We hebben onze sporen in de techniek inmiddels verdiend. Met meer dan dertig jaar ervaring weten we wat de uitdagingen zijn, wat er benodigd is voor elk project en hoe we daar als Teqoia op kunnen inspelen. Daar profiteer je van!
 • TEQOIA icon
  Samenwerking
  We vervullen graag de partnerrol. Samen treden we wervingsuitdagingen tegemoet. We gaan graag het gesprek aan en vertellen (data-driven) wat de wervingskansen zijn, om je vervolgens van een passend advies te voorzien. Zo gaan we net wat verder.
 • TEQOIA icon
  Focus op ontwikkeling
  We stimuleren specialisten zichzelf te ontwikkelen. Door ervaring op te doen bij vooraanstaande projecten, door deel te nemen aan trainingen en cursussen, en door kennisdeling en inspiratie met mede-specialisten.
 • TEQOIA icon
  Landelijk netwerk
  We zijn met zes vestigingen actief in heel Nederland en Antwerpen. Onze passie voor techniek is daarbij universeel. De business en wervingsbehoeften zijn dat vaak niet. Met lokale know-how kunnen we snel schakelen. Snel de juiste specialist op het juiste project.

Contact met Teqoia

Neem nu contact op met een Teqoia vestiging om over de mogelijkheden te sparren, of laat hieronder een bericht achter.

Stel ons je vraag!

(*) verplichte velden